
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | savulohta
savulohi (kylmäsavu) | |
200 g g | fenkolia fenkoli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 kg kg | peruna-sipulisekoitusta
peruna-sipulisekoitus (pakaste) | |
1 kpl kpl | sitruunaa sitruuna | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
2,5 dl dl | ruokakermaa
ruokakerma (Pohjolan Meijeri maustettua ruokakermaa (juusto)) | |
2 dl dl | täysmaitoa täysmaito | |
200 g g | sulatejuustoa
sulatejuusto (Pohjolan Meijeri Tukkijätkä -sulatejuustoa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuustoinen lohikiusaus
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paloittele kala. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi ja hienonna valkosipulit.
2. Kaada peruna-sipulisuikaleet laakeaan voideltuun uunivuokaan (2 l). Mausta seos raastetulla sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.
3. Nostele perunoiden joukkoon kalapalat, fenkolisuikaleet ja valkosipulit. Sekoita ruokakerma sekä maito sulatejuustoon ja kaada seos tasaisesti vuokaan.
4. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes pinta on herkullisen ruskea. Tarjoa lisänä raikasta salaattia.