Helppous yllättää
Juustoinen lohikiusaus

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g savulohta savulohi
(kylmäsavu)
200 g g fenkolia fenkoli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 kg kg peruna-sipulisekoitusta peruna-sipulisekoitus
(pakaste)
1 kpl kpl sitruunaa sitruuna
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
2,5 dl dl ruokakermaa ruokakerma
(Pohjolan Meijeri maustettua ruokakermaa (juusto))
2 dl dl täysmaitoa täysmaito
200 g g sulatejuustoa sulatejuusto
(Pohjolan Meijeri Tukkijätkä -sulatejuustoa)

Juustoinen lohikiusaus

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(15)

Valmistus

1. Paloittele kala. Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi ja hienonna valkosipulit.

2. Kaada peruna-sipulisuikaleet laakeaan voideltuun uunivuokaan (2 l). Mausta seos raastetulla sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.

3. Nostele perunoiden joukkoon kalapalat, fenkolisuikaleet ja valkosipulit. Sekoita ruokakerma sekä maito sulatejuustoon ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

4. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes pinta on herkullisen ruskea. Tarjoa lisänä raikasta salaattia.

Tarjoukset

Milbona levitettävä sulatejuustoMilbona levitettävä sulatejuusto
Milbona levitettävä sulatejuusto
15.10 - 16.10
-45 %
3,29
1,79
SitruunaSitruuna
Sitruuna
14.10 - 17.10
HALVEMPI!
1,19
0,99