
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | munakoisoa munakoiso | |
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
4 | perunaa peruna | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
150 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Kastike
5 dl dl | maitoa maito | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | |
2 rkl rkl | voita voi | |
2 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasvismoussaka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoisot. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle ja ripottele pinnoille suolaa. Anna itkettyä 15-20 minuuttia ja painele kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleet talouspaperilla kuiviksi.
- Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi, kuori ja hienonna myös sipulit.
- Kokoa kasvikset kerroksittain uunivuokaan. Lisää kasviskerrosten väliin tuoretta basilikaa ja murennettua fetajuustoa.
Kastike
- Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja ruskista kevyesti. Lisää maito koko ajan hyvin vispilöiden. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää juustoraaste. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada kastike kasvisten päälle ja paista moussakaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Anna ruoan vetäytyä folion alla 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.