
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | munakoisoa munakoiso | ||
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
4 | perunaa peruna | ||
1 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
150 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Kastike
5 dl dl | maitoa maito | ||
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
2 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKasvismoussaka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoisot. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle ja ripottele pinnoille suolaa. Anna itkettyä 15-20 minuuttia ja painele kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleet talouspaperilla kuiviksi.
- Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi, kuori ja hienonna myös sipulit.
- Kokoa kasvikset kerroksittain uunivuokaan. Lisää kasviskerrosten väliin tuoretta basilikaa ja murennettua fetajuustoa.
Kastike
- Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja ruskista kevyesti. Lisää maito koko ajan hyvin vispilöiden. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää juustoraaste. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada kastike kasvisten päälle ja paista moussakaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Anna ruoan vetäytyä folion alla 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.