
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
750 g g | valkosipuliperunoita valkosipuliperunat | ||
250 g g | savulohta savulohi | ||
2 -3 dl dl | pinaattia pinaatti | ||
lehtipinaattia | |||
0,5 dl dl | tilliä tilli | ||
4 dl dl | maitoa maito | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
kuohu- tai ruokakermaa | |||
150 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
makuna piparjuuri | |||
3 | kananmunaa kananmuna | ||
1 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Päälle
1 kourallista kourallinen | pinaattia pinaatti | |
1 kourallista kourallinen | tilliä tilli |
Piparjuuri-lohilaatikko
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:10
h
(1)
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Kaada puolet perunaviipaleista voideltuun vuokaan (tilavuus n. 1,5-2 l). Revi savulohi perunoiden päälle, ripottele lohelle pinaatinlehtiä ja saksi tilliä. Asettele päälle loput perunasiivut.
3. Sekoita maito, kerma, tuorejuusto, munat, suola ja mustapippuri kulhossa. Kaada seos tasaisesti vuokaan.
4. Kypsennä lohilaatikkoa uunin alatasossa noin tunnin ajan, kunnes laatikko on hyytynyt ja saanut väriä pintaansa.
5. Koristele halutessasi muutamalla pinaatinlehdellä ja hienonnetulla tillillä.