
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,2 kg kg | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (*) | |
1 | sipulia
sipuli (*) | |
250 g g | palsternakkaa
palsternakka (*) | |
250 g g | kirsikkatomaatteja
kirsikkatomaatti (*) | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (Kanamestari maustamaton kanan jauheliha 4 %*) | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä
oliiviöljy (*) | |
1 dl dl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
3 dl dl | vettä vesi | |
2 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | basilikaa
basilika (tai yrttisekoitusta tai oreganoa) | |
0,25 tl tl | mustapippuria
mustapippuri (*) |
Juustokuorrutus
100 g g | juustoa
juusto (Pohjolan Juustola Kotimainen Tunturi 15 %*) | |
0,5 ruukkua ruukku | basilikaa
basilika (tai ruukkulehtipersiljaa* ) | |
200 g g | kermaviiliä
kermaviili (Pohjolan Meijeri Kevyt kermaviili laktoositon*) | |
1 tl tl | perunajauhoja
perunajauho (tai maissitärkkelystä) | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
1 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKesäkurpitsapaistos
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat kiekoiksi. Hienonna sipuli ja kuutioi palsternakka pieniksi kuutioiksi. Viipaloi kirsikkatomaatit.
- Kuullota jauheliha ja sipuliöljyssä. Lisää palsternakkakuutiot, tomaattiviipaleet, tomaattipyree, vesi ja mausteet ja hauduttele miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.
- Öljyä laakeahko vuoka ja lado pohjalle kesäkurpitsaviipaleita, lisää jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita vuorotellen, päällimmäiseksi kesäkurpitsaa. Raasta juusto ja hienonna yrtti. Sekoita kaikki juustokuorrutuksen ainekset. Kaada vuoan pinnalle. Paista 200 asteessa 40 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja pinta on kauniin ruskea.
*-merkintä tarkoittaa että tuotteella on Sydänmerkki
Yhteistyössä Sydänliitto