Helppous yllättää
Helppo vegaaninen makaronilaatikko

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

5 dl dl makaronia makaroni
1 sipulia sipuli
1 pkt pkt Vemondo vegejauhista Vemondo vegejauhis
(275 g)
1 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
2 tl tl soijakastiketta soijakastike
4 dl dl Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma
2,5 dl dl Oattis-kauraruokaa Oattis-kauraruoka
1 rkl rkl perunajauhoja perunajauho
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Päälle

0,5 dl dl rypsiöljyä rypsiöljy
1 dl dl korppujauhoja korppujauho

Helppo vegaaninen makaronilaatikko

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(15)

Valmistus

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Keitä makaronit kattilassa suolalla maustetussa vedessä, noin 8 minuuttia. Valuta makaronit lävikössä.

3. Kuori ja hienonna sipuli.

4. Ruskista jauhis ja sipuli paistinpannulla tilkassa öljyä. Mausta tomaattipyreellä ja soijakastikkeella.

5. Kaada makaronit ja jauhis voideltuun uunivuokaan (tilavuus n. 1,5-2 l) ja sekoita keskenään.

6. Sekoita kaurajuoma, kauraruoka, perunajauho ja mausteet. Kaada liemi vuokaan.

7. Sekoita korppujauho rypsiöljyyn. Ripottele seos vuoan päälle.

8. Kypsennä makaronilaatikkoa uunin alatasossa n. 40minuuttia.

 

Tiesitkö? Vegaaninen kasvismakaronilaatikko saa proteiinia Vemondo -vegejauhiksesta. Vegaaninen vegejauhis on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta sen ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat lihaa. Lue lisää täältä.