
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 dl dl | makaronia makaroni | |
1 | sipulia sipuli | |
1 pkt pkt | Vemondo vegejauhista
Vemondo vegejauhis (275 g) | |
1 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
2 tl tl | soijakastiketta soijakastike | |
4 dl dl | Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma | |
2,5 dl dl | Oattis-kauraruokaa Oattis-kauraruoka | |
1 rkl rkl | perunajauhoja perunajauho | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Päälle
0,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 dl dl | korppujauhoja korppujauho |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHelppo vegaaninen makaronilaatikko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Keitä makaronit kattilassa suolalla maustetussa vedessä, noin 8 minuuttia. Valuta makaronit lävikössä.
3. Kuori ja hienonna sipuli.
4. Ruskista jauhis ja sipuli paistinpannulla tilkassa öljyä. Mausta tomaattipyreellä ja soijakastikkeella.
5. Kaada makaronit ja jauhis voideltuun uunivuokaan (tilavuus n. 1,5-2 l) ja sekoita keskenään.
6. Sekoita kaurajuoma, kauraruoka, perunajauho ja mausteet. Kaada liemi vuokaan.
7. Sekoita korppujauho rypsiöljyyn. Ripottele seos vuoan päälle.
8. Kypsennä makaronilaatikkoa uunin alatasossa n. 40minuuttia.
Tiesitkö? Vegaaninen kasvismakaronilaatikko saa proteiinia Vemondo -vegejauhiksesta. Vegaaninen vegejauhis on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta sen ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat lihaa. Lue lisää täältä.