Helppous yllättää
Vegaaninen shepherd’s pie

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 bataattia bataatti
(n. 1,2 kg)
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 dl dl Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma
1 tl tl suolaa suola
1 rkl rkl margariinia margariinia
1 rkl rkl korppujauhoja korppujauho

Kastike

1 pkt pkt Vemondo vegejauhista Vemondo vegejauhis
(275 g)
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 porkkanaa porkkana
200 g g herkkusieniä herkkusieni
2 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
2 rkl rkl vehnäjauhoja vehnäjauho
3,5 dl dl vettä vesi
1 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 tl tl timjamia timjami
0,5 tl tl suolaa suola

Vegaaninen shepherd’s pie

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(23)

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele bataatti. Siirrä palat leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta paloille öljyä. Paahda bataattipaloja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Soseuta bataatit sauvasekoittimella ja sekoita joukkoon kaurajuoma ja suola.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.Kuori ja kuutioi porkkanat. Viipaloi herkkusienet.
  3. Ruskista Next Level Vegejauhis paistinpannulla öljyssä. Siirrä syrjään odottamaan. Kuullota sipulia, valkosipulia, porkkanoita ja sieniä paistinpannulla muutaman minuutin ajan. Kaada Next Level Vegejauhis pannulle kasvisten joukkoon. Sekoita tomaattipyree ja jauhot aineksiin pannulle. Lisää ja sekoita joukkoon vesi ja mausteet. Keitä kastiketta kannella peitettynä noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
  4. Kaada kastike uunivuokaan. Lusikoi ja levitä päälle bataattisose. Tiputtele pinnalle margariininokareita ja ripottele korppujauhot.
  5. Gratinoi vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu hieman.