
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | sipulia sipuli | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
2 | porkkanaa porkkana | ||
3 vartta varsi | selleriä selleri | ||
lehtiselleriä | |||
400 g g | lehtikaalia lehtikaali | ||
0,5 tl tl | fenkolinsiemeniä fenkolinsiemenet | ||
hienonnettuna | |||
1 tl tl | suolaa suolaa | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria | ||
200 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | ||
415 g g | valkoisia papuja valkoiset pavut | ||
tomaattikastikkeessa (säilyke) | |||
7 dl dl | kasvislientä kasvisliemi | ||
3 -4 dl dl | leipää leipä |
Lisäksi
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 dl dl | parmesaania parmesaani | ||
lastuina |
Lehtikaali-papupata toscanalaisittain
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
+ 50 minuuttia.
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota oliiviöljyssä kattilassa miedolla lämmöllä.
- Leikkaa kuoritut porkkanat pieniksi kuutioiksi ja viipaloi lehtiselleri.
- Pienennä huuhdellut kaalin lehdet, joista kannattaa poistaa paksu keskiruoti. Lisää kasvikset kattilaan ja anna hautua hienonnettujen fenkolinsiementen, suolan ja pippurin kanssa noin 10 minuuttia.
- Lisää tomaatit, pyree, pavut ja kasvisliemi. Hauduta 30-40 minuuttia.
- Lisää mukaan leipäkuutiot ja sekoittele vähän väliä, ettei leipä ota kiinni pohjaan. Anna hautua vielä 15 minuuttia.
- Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa, lorauta mukaan öljy ja nauti parmesaanilastujen kera.