
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisäksi
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 dl dl | parmesaania
parmesaani (lastuina) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLehtikaali-papupata toscanalaisittain
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota oliiviöljyssä kattilassa miedolla lämmöllä.
- Leikkaa kuoritut porkkanat pieniksi kuutioiksi ja viipaloi lehtiselleri.
- Pienennä huuhdellut kaalin lehdet, joista kannattaa poistaa paksu keskiruoti. Lisää kasvikset kattilaan ja anna hautua hienonnettujen fenkolinsiementen, suolan ja pippurin kanssa noin 10 minuuttia.
- Lisää tomaatit, pyree, pavut ja kasvisliemi. Hauduta 30-40 minuuttia.
- Lisää mukaan leipäkuutiot ja sekoittele vähän väliä, ettei leipä ota kiinni pohjaan. Anna hautua vielä 15 minuuttia.
- Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa, lorauta mukaan öljy ja nauti parmesaanilastujen kera.