
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | sipulia sipuli | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 | porkkanaa porkkana | |
3 vartta varsi | selleriä
selleri (lehtiselleriä) | |
400 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
0,5 tl tl | fenkolinsiemeniä
fenkolinsiemenet (hienonnettuna) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
415 g g | valkoisia papuja
valkoiset pavut (tomaattikastikkeessa (säilyke)) | |
7 dl dl | kasvislientä kasvisliemi | |
3 - 4 dl dl | leipää leipä |
Lisäksi
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 dl dl | parmesaania
parmesaani (lastuina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLehtikaali-papupata toscanalaisittain
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota oliiviöljyssä kattilassa miedolla lämmöllä.
- Leikkaa kuoritut porkkanat pieniksi kuutioiksi ja viipaloi lehtiselleri.
- Pienennä huuhdellut kaalin lehdet, joista kannattaa poistaa paksu keskiruoti. Lisää kasvikset kattilaan ja anna hautua hienonnettujen fenkolinsiementen, suolan ja pippurin kanssa noin 10 minuuttia.
- Lisää tomaatit, pyree, pavut ja kasvisliemi. Hauduta 30-40 minuuttia.
- Lisää mukaan leipäkuutiot ja sekoittele vähän väliä, ettei leipä ota kiinni pohjaan. Anna hautua vielä 15 minuuttia.
- Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa, lorauta mukaan öljy ja nauti parmesaanilastujen kera.