
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | soijarouhetta soijarouhe | |
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino Arrabiata pastakastiketta) | |
250 g g | pastaa
pasta (fusilli) | |
2 dl dl | täysmaitoa täysmaito | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1 dl dl | juustoraastetta juustoraaste | |
1 nokaretta nokare | voita
voi (vuoan voiteluun) |
Tarjoiluun
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSoijarouhe-pastavuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Laita kuumalle pannulle nokare voita ja paista siinä soijarouhe ja kesäkurpitsakuutiot.
- Lisää joukkoon tuorepastakastike ja anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä 5-7 min välillä sekoittaen.
- Kuumenna pastan keitinvesi ja lisää siihen reilusti suolaa. Keitä pasta lähes kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Voitele uunivuoka. Valuta kypsynyt pasta ja kaada se yhdessä soijarouheen kanssa voideltuun vuokaan. Valmista munamaito rikkomalla kananmuna maidon kanssa samaan astiaan. Sekoita kananmunan rakenne rikki ja kaada munamaito pastavuuan päälle. Ripottele päälle vielä juustoraastetta.
- Kypsennä pastavuokaa 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Annostele valmis pastavuoka lautasille ja viimeistele tuoreella rucolalla.