Helppous yllättää
Soijarouhe-pastavuoka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g soijarouhetta soijarouhe
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
1 prk prk tomaattikastiketta tomaattikastike
(Combino Arrabiata pastakastiketta)
250 g g pastaa pasta
(fusilli)
2 dl dl täysmaitoa täysmaito
1 kananmunaa kananmuna
1 dl dl juustoraastetta juustoraaste
1 nokaretta nokare voita voi
(vuoan voiteluun)

Tarjoiluun

1 ruukkua ruukku rucolaa rucola

Soijarouhe-pastavuoka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(10)

Valmistus

  1. Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Laita kuumalle pannulle nokare voita ja paista siinä soijarouhe ja kesäkurpitsakuutiot.
  2. Lisää joukkoon tuorepastakastike ja anna kastikkeen kypsyä miedolla lämmöllä 5-7 min välillä sekoittaen.
  3. Kuumenna pastan keitinvesi ja lisää siihen reilusti suolaa. Keitä pasta lähes kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Voitele uunivuoka. Valuta kypsynyt pasta ja kaada se yhdessä soijarouheen kanssa voideltuun vuokaan. Valmista munamaito rikkomalla kananmuna maidon kanssa samaan astiaan. Sekoita kananmunan rakenne rikki ja kaada munamaito pastavuuan päälle. Ripottele päälle vielä juustoraastetta.
  5. Kypsennä pastavuokaa 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Annostele valmis pastavuoka lautasille ja viimeistele tuoreella rucolalla.

Tarjoukset

Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00