Helppous yllättää
Juustoinen juuresvuoka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g porkkanaa porkkana
300 g g bataattia bataatti
200 g g lanttua lanttu
4 dl dl kermaa kerma
(kuohukermaa)
1 tl tl suolaa suola
0,75 tl tl valkopippuria valkopippuri
100 g g Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(raastettuna)

Halutessasi

0,5 tl tl muskottipähkinää muskottipähkinä

Juustoinen juuresvuoka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

4:00 h
(6)

Valmistus

  1. Kuori kasvikset ja leikkaa ne oikein ohuiksi lastuiksi. Jos mahdollista, käytä apuna monitoimikoneen viipalointitoimintoa.
  2. Sekoita juurekset keskenään ja kumoa ne voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l).
  3. Mausta kerma ja kaada seos vuokaan. Ripottele pintaan juustoraastetta.
  4. Paista 175-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Lisää nestettä tarvittaessa. Jos vuoka alkaa ruskistua loppuvaiheessa liikaa, peitä se leivinpaperilla.