
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | porkkanaa porkkana | ||
300 g g | bataattia bataatti | ||
200 g g | lanttua lanttu | ||
4 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
0,75 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
100 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) |
Halutessasi
0,5 tl tl | muskottipähkinää muskottipähkinä |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaJuustoinen juuresvuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori kasvikset ja leikkaa ne oikein ohuiksi lastuiksi. Jos mahdollista, käytä apuna monitoimikoneen viipalointitoimintoa.
- Sekoita juurekset keskenään ja kumoa ne voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l).
- Mausta kerma ja kaada seos vuokaan. Ripottele pintaan juustoraastetta.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Lisää nestettä tarvittaessa. Jos vuoka alkaa ruskistua loppuvaiheessa liikaa, peitä se leivinpaperilla.