
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | porkkanaa porkkana | |
300 g g | bataattia bataatti | |
200 g g | lanttua lanttu | |
4 dl dl | kermaa kerma | |
1 tl tl | suolaa suolaa | |
0,75 tl tl | valkopippuria valkopippuri | |
100 g g | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto |
Halutessasi:
0,5 tl tl | muskottipähkinää muskottipähkinä |
Tarvittaessa:
leivinpaperia leivinpaperi |
Juustoinen juuresvuoka
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
4:00
h
(6)
Valmistus
- Kuori kasvikset ja leikkaa ne oikein ohuiksi lastuiksi. Jos mahdollista, käytä apuna monitoimikoneen viipalointitoimintoa.
- Sekoita juurekset keskenään ja kumoa ne voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l).
- Mausta kerma ja kaada seos vuokaan. Ripottele pintaan juustoraastetta.
- Paista 175-asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Lisää nestettä tarvittaessa. Jos vuoka alkaa ruskistua loppuvaiheessa liikaa, peitä se leivinpaperilla.