
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
600 g g | punajuuria punajuuri | |
1 pkt pkt | Härkistä
Härkis (250 g) | |
100 g g | Gorgonzola-juustoa Gorgonzola-juustoa | |
1 tl tl | pippurisekoitusta
pippurisekoitus (tai mustapippuria) | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
2 dl dl | kermaa
kerma (tai Oattis-kauraruokaa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHärkis-punajuurivuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori sipulit, hienonna ja hauduta pannussa öljyssä.
- Kuori punajuuret ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Jos omistat suikaloivan kasvisleikkurin, kaiva se esille nopeuttamaan tekemistä.
- Kumoa punajuurisuikaleet kulhoon. Sekoita joukkoon Härkis, murennettu homejuusto, sipulit ja mausteet.
- Levitä seos voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l) ja kaada päälle kerma.
- Kypsennä vuokaa 180-asteisessa uunissa noin tunti.