Helppous yllättää
Härkis-punajuurivuoka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
600 g g punajuuria punajuuri
1 pkt pkt Härkistä Härkis
(250 g)
100 g g Gorgonzola-juustoa Gorgonzola-juustoa
1 tl tl pippurisekoitusta pippurisekoitus
(tai mustapippuria)
0,75 tl tl suolaa suola
2 dl dl kermaa kerma
(tai Oattis-kauraruokaa)

Härkis-punajuurivuoka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(32)

Valmistus

  1. Kuori sipulit, hienonna ja hauduta pannussa öljyssä.
  2. Kuori punajuuret ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Jos omistat suikaloivan kasvisleikkurin, kaiva se esille nopeuttamaan tekemistä.
  3. Kumoa punajuurisuikaleet kulhoon. Sekoita joukkoon Härkis, murennettu homejuusto, sipulit ja mausteet.
  4. Levitä seos voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l) ja kaada päälle kerma.
  5. Kypsennä vuokaa 180-asteisessa uunissa noin tunti.