
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
2 | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
600 g g | punajuuria punajuuri | ||
1 pkt pkt | Härkistä Härkis | ||
(250 g) | |||
100 g g | Gorgonzola-juustoa Gorgonzola-juustoa | ||
1 tl tl | pippurisekoitusta pippurisekoitus | ||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
(tai Oattis kauraruokaa) |
Härkis-punajuurivuoka
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30 h
(31)
Valmistus
- Kuori sipulit, hienonna ja hauduta pannussa öljyssä.
- Kuori punajuuret ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Jos omistat suikaloivan kasvisleikkurin, kaiva se esille nopeuttamaan tekemistä.
- Kumoa punajuurisuikaleet kulhoon. Sekoita joukkoon Härkis, murennettu homejuusto, sipulit ja mausteet.
- Levitä seos voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l) ja kaada päälle kerma.
- Kypsennä vuokaa 180-asteisessa uunissa noin tunti.