
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | porkkanaa
porkkana (300 g) | |
2 | palsternakkaa
palsternakka (300 g) | |
3 - 4 | punajuuria
punajuuri (300 g) | |
75 g g | parmesaania parmesaani | |
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 nippua nippu | timjamia timjami |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTäyteläinen kasvisgratiini
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Kuori ja viipaloi juurekset ohuiksi kolikoiksi. Käsittele punajuuret erikseen, jotta ne eivät värjää muita juureksia. Lado juuresviipaleet limittäin voideltuun laakeaan vuokaan.
3. Raasta parmesaani. Sekoita parmesaani, kerma, hunaja, suola ja mustapippuri. Riivi joukkoon timjamin lehtiä.
4. Kaada kerma-juustoseos vuokaan juuresten päälle.
5. Kypsennä kasvisgratiinia uunin keskitasossa noin 40minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä ja kasvisgratiini saanut väriä pintaansa.