
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | perunaa peruna | ||
isokokoisia | |||
3 kpl kpl | porkkanaa porkkana | ||
1 kpl kpl | bataattia bataatti | ||
2 kpl kpl | punasipulia punasipuli | ||
3 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
3 rkl rkl | timjamia timjami | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto |
Fetagratinoidut uunijuurekset
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:05 h
(1)
Valmistus
- Pese perunat ja leikkaa ne kuorineen lohkoiksi.
- Kuori porkkanat, bataatti ja punasipulit. Leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Paloittele myös purjo.
- Laita kaikki kasvikset uunivuokaan ja lisää myös rapsiöljy, kuola, mustapippuri, hunaja sekä yrtit. Kääntele aineksia vuoassa niin, että maut sekoittuvat hyvin.
- Paloittele pinnalle fetajuusto rouheasti käsin. Paahda 200-asteisessa uunissa 35-45 minuuttia niin, että kasvikset saavat väriä ja pehmenevät.
- Tarjoile vihreän salaatin ja maalaisleivän kera tai lisukkeena liha- ja kalaruoille.