
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | pastaa
pasta (fusilli) | ||
200 g g | kinkkua
kinkku (esim. palvikinkkua) | ||
70 g g | pekonia pekoni | ||
1 kpl kpl | sipulia sipuli | ||
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Munamaito
2 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
2 dl dl | maitoa maito | ||
2,5 dl dl | ruokakermaa
ruokakerma (Pohjolan Meijeri maustettua ruokakermaa (juusto)) | ||
0,5 dl dl | oreganoa
oregano (tuoretta, silputtuna) | ||
1,5 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Päälle
50 g g | parmesaania parmesaani |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKinkku-carbonaravuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi. Valuta pasta siivilässä ja kumoa takaisin kattilaan.
2. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna pekoni. Kuori ja silppua sipulit.
3. Levitä pekonit kylmälle paistinpannulle. Kuumenna ja sekoittele, kunnes pekoni on saanut vähän väriä. Lisää sipulit mukaan kuullottumaan. Lisää tarvittaessa tilkka rapsiöljyä. Kumoa seos pastakattilaan ja lisää myös kuutioitu kinkku. Sekoita ainekset keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan (vetoisuus 2 ½ l).
4. Vatkaa munat, maito ja ruokakerma keskenään kulhossa. Lisää mausteet ja kaada munamaito vuokaan. Ripottele päälle parmesaaniraaste.
5. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia. Peitä foliolla ja anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoamista.