Helppous yllättää
Kukkakaali-linssipata

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 dl dl linssejä linssit
(vihreitä, kuivattuja)
0,5 l l vettä vesi
1 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
1 kukkakaalia kukkakaali
(keskikokoinen)
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(isoja)
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu puristettuna)
1,5 tl tl suolaa suola
1 - 2 tl tl mustapippuria mustapippuri

Lisäksi

1 granaattiomenaa granaattiomena
(siemenet)
1 dl dl maapähkinöitä maapähkinät
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
0,5 sitruunaa sitruuna

Kukkakaali-linssipata

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(10)

Valmistus

1. Huuhdo linssit ja kumoa kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä linssit hiljalleen kiehuen kypsiksi (noin 25 min).

2. Leikkaa kukkakaali parin sentin viipaleiksi. Murskaa valkosipuli. Irrota granaattiomenansiemenet. Murskaa maapähkinät, hienonna korianteri ja lohko sitruuna.

3. Laita kukkakaalit parissa erässä isoon kasariin ja paahda ne öljyssä kovalla lämmöllä. Vähennä toisen satsin paistamisen jälkeen lämpöä ja lisää pannulle öljyä ja valkosipulimurska. Sekoittele, kunnes valkosipuli on kuullottunut. Lisää loput kukkakaalit pannulle. Mausta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla.

4. Lisää linssit ja kuumenna. Viimeistele granaattiomenansiemenillä, pähkinöillä, korianterilla ja sitruunalohkoilla. Tarjoa leivän kera.