
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisäksi
1 | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) | ||
1 dl dl | maapähkinöitä maapähkinät | ||
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
0,5 | sitruunaa sitruuna |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKukkakaali-linssipata
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Huuhdo linssit ja kumoa kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä linssit hiljalleen kiehuen kypsiksi (noin 25 min).
2. Leikkaa kukkakaali parin sentin viipaleiksi. Murskaa valkosipuli. Irrota granaattiomenansiemenet. Murskaa maapähkinät, hienonna korianteri ja lohko sitruuna.
3. Laita kukkakaalit parissa erässä isoon kasariin ja paahda ne öljyssä kovalla lämmöllä. Vähennä toisen satsin paistamisen jälkeen lämpöä ja lisää pannulle öljyä ja valkosipulimurska. Sekoittele, kunnes valkosipuli on kuullottunut. Lisää loput kukkakaalit pannulle. Mausta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla.
4. Lisää linssit ja kuumenna. Viimeistele granaattiomenansiemenillä, pähkinöillä, korianterilla ja sitruunalohkoilla. Tarjoa leivän kera.