
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | linssejä
linssit (vihreitä, kuivattuja) | |
0,5 l l | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
1 | kukkakaalia
kukkakaali (keskikokoinen) | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (isoja) | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
1 - 2 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
1 | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) | |
1 dl dl | maapähkinöitä maapähkinät | |
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
0,5 | sitruunaa sitruuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKukkakaali-linssipata
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Huuhdo linssit ja kumoa kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio. Keitä linssit hiljalleen kiehuen kypsiksi (noin 25 min).
2. Leikkaa kukkakaali parin sentin viipaleiksi. Murskaa valkosipuli. Irrota granaattiomenansiemenet. Murskaa maapähkinät, hienonna korianteri ja lohko sitruuna.
3. Laita kukkakaalit parissa erässä isoon kasariin ja paahda ne öljyssä kovalla lämmöllä. Vähennä toisen satsin paistamisen jälkeen lämpöä ja lisää pannulle öljyä ja valkosipulimurska. Sekoittele, kunnes valkosipuli on kuullottunut. Lisää loput kukkakaalit pannulle. Mausta sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla.
4. Lisää linssit ja kuumenna. Viimeistele granaattiomenansiemenillä, pähkinöillä, korianterilla ja sitruunalohkoilla. Tarjoa leivän kera.