
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,5 dl dl | linssejä
linssit (kuivattuja vihreitä linssejä) | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
500 g g | punajuuria punajuuri | |
2 - 3 lehteä lehti | lehtikaalia lehtikaali | |
2 tl tl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 tlk tlk | kookosmaitoa
kookosmaito (400 ml) | |
2 dl dl | vettä vesi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLinssipata punajuurilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita linssit likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja lohko punajuuret. Poista lehtikaalin lehdistä paksut keskiruodit ja suikaloi lehdet. Kuori ja raasta inkivääri hienoksi raasteeksi.
- Kuullota sipuleita, punajuuria, lehtikaalia ja inkivääriä padan pohjalla öljyssä muutamien minuuttien ajan. Lisää pataan tomaattipyree, juustokumina, suola, sitruunan mehu, kookosmaito ja vesi. Hauduta pataa liedellä kannella peitettynä 15 minuuttia.
- Valuta linssit ja siirrä myös pataan. Jatka hauduttamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes punajuuret ja linssit ovat kypsiä.
- Tarjoa punajuuri-linssipata esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.