Helppous yllättää
Linssipata punajuurilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1,5 dl dl linssejä linssit
(kuivattuja vihreitä linssejä)
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
500 g g punajuuria punajuuri
2 - 3 lehteä lehti lehtikaalia lehtikaali
2 tl tl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
2 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl sitruunamehua sitruunamehu
1 tlk tlk kookosmaitoa kookosmaito
(400 ml)
2 dl dl vettä vesi

Linssipata punajuurilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(9)

Valmistus

  1. Laita linssit likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja lohko punajuuret. Poista lehtikaalin lehdistä paksut keskiruodit ja suikaloi lehdet. Kuori ja raasta inkivääri hienoksi raasteeksi.
  3. Kuullota sipuleita, punajuuria, lehtikaalia ja inkivääriä padan pohjalla öljyssä muutamien minuuttien ajan. Lisää pataan tomaattipyree, juustokumina, suola, sitruunan mehu, kookosmaito ja vesi. Hauduta pataa liedellä kannella peitettynä 15 minuuttia.
  4. Valuta linssit ja siirrä myös pataan. Jatka hauduttamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes punajuuret ja linssit ovat kypsiä.
  5. Tarjoa punajuuri-linssipata esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.

Tarjoukset

Kotimainen punajuuriKotimainen punajuuri
Kotimainen punajuuri
21.10 - 24.10
-30 %
0,99
0,69