
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | silakkafileitä silakkafile | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,75 tl tl | valkopippuria valkopippuri | |
0,5 dl dl | tilliä tilli |
Kastike
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
0,5 dl dl | ketsuppia ketsuppi | |
0,5 dl dl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
1 tl tl | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
2 - 3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUunisilakkarullat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa halutessasi saksilla silakoiden selkäevät pois. Levitä silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileille suolaa, valkopippurirouhetta ja tillisilppua. Kääri kalat pyrstöpäästä alkaen rullalle ja lado voideltuun uunivuokaan vieri viereen.
- Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja kaada silakoiden päälle. Kypsennä vuokaa 175 asteessa puoli tuntia. Peitä vuoka foliolla ja hauduta vielä vartti.
- Ripottele päälle tuoretta tillisilppua. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai perunasosetta sekä ruisleipää.