
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kana
480 g g | broileria
broileri (Kanamestarin broilerin ohutta fileeleikettä) | |
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 kpl kpl | salottisipulia salottisipuli | |
250 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
2 - 3 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
2 - 3 kpl kpl | tomaattia tomaatti | |
1 kpl kpl | chiliä
chili (punainen) | |
2 - 3 rkl rkl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 tl tl | cayennepippuria cayennepippuri | |
1 ripausta ripaus | timjamia timjami | |
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
2 - 3 dl dl | vettä vesi | |
100 g g | kermaviiliä kermaviili | |
1 ripausta ripaus | basilikaa basilika |
Couscous
1 - 2 dl dl | couscousia couscous | |
2 dl dl | vettä vesi | |
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 - 3 kpl kpl | salottisipulia salottisipuli | |
1 kpl kpl | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 kpl kpl | munakoisoa munakoiso | |
1 kpl kpl | paprikaa paprika | |
1 rs rs | tomaattia
tomaatti (luumutomaatteja) | |
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (Freshona kikherneitä (säilyke)) | |
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 kpl kpl | kurkkua kurkku | |
0,25 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
0,25 tl tl | kanelia kaneli | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 ripausta ripaus | basilikaa basilika | |
1 ripausta ripaus | korianteria korianteri | |
1 ripausta ripaus | minttua minttu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanaa Norma
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kana
- Kuumenna öljy kattilassa, lisää hienonnettu valko- ja salottisipuli sekä broileri.
- Ruskista, lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja murskatut tuoreet tomaatit.
- Poista chilin siemenet ja hienonna.
- Lisää joukkoon chili ja muut mausteet, etikka sekä vesi.
- Keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mitä pidempään maltat keittää, sitä rikkaampi maku kastikkeeseen tulee.
- Voit lisätä vettä tarvittaessa ja viimeistellä annoksen kermaviilillä tai crème fraichella sekä tuoreella yrtillä. Tarjoile vihannescouscousin kera.
Vihannescouscous
- Kaada kuuma vesi couscousryynien päälle, lisää oliiviöljy, hämmennä ja anna turvota kannen alla.
- Hienonna sipulit ja kuutioi kesäkurpitsa, munakoiso, paprika ja miniluumutomaatit.
- Kuullota kasvikset ja lisää sitten pannulle huuhdotut kikherneet. Yhdistä couscousin kanssa.
- Lisää sitruunamehu, kuorittu ja pilkottu kurkun puolikas, mausteet sekä yrtit.
- Sekoita ja tarkista maku.