
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | broileria broileri | ||
kokonainen Grillimaisteri grillibroileri | |||
1 arkkia arkki | leivinpaperia leivinpaperi | ||
2 - 4 arkkia arkki | sanomalehteä sanomalehti | ||
1 | paistinnarua paistinnaru | ||
1 - 2 arkkia arkki | alumiinifoliota alumiinifolio |
Grillibroileri sanomalehtikäärössä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:40 h
(0)
Valmistus
- Ota broileri huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä.
- Kääri broileri kauttaaltaan leivinpaperiin ja sen jälkeen sanomalehteen.
- Sido broileri paistinarulla tiukaksi paketiksi. Upota paketti kylmään veteen noin 5 minuutiksi niin että sanomalehdet kastuvat kauttaaltaan.
- Kypsennä broileria grillissä keskilämmöllä, folion päällä noin 1 ½ tuntia.
- Käännä pakettia kypsennyksen aikana muutaman kerran (noin 15 minuutin välein).
- Leikkaa paketti saksilla auki ja kokeile broilerin kypsyyttä painamalla puutikku broileriin.
- Broileri on kypsä jos siitä valuva neste on kirkasta.
- Tarjoile grillikasvisten tai salaatin kera.
Vinkki: Jos haluat broileriin rapean kuoren, paista sitä vielä lopuksi ilman pakettia kuumassa grillissä noin 5 -10 min, tai kunnes broilerin pinta on kauniin ruskea.