Helppous yllättää
Grillibroileri sanomalehtikäärössä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 broileria broileri
(kokonainen Grillimaisteri grillibroileri)
1 arkkia arkki leivinpaperia leivinpaperi
1 - 2 arkkia arkki alumiinifoliota alumiinifolio

Grillibroileri sanomalehtikäärössä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:40 h
(0)

Valmistus

  1. Ota broileri huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä.
  2. Kääri broileri kauttaaltaan leivinpaperiin ja sen jälkeen sanomalehteen.
  3. Sido broileri paistinarulla tiukaksi paketiksi. Upota paketti kylmään veteen noin 5 minuutiksi niin että sanomalehdet kastuvat kauttaaltaan.
  4. Kypsennä broileria grillissä keskilämmöllä, folion päällä noin 1 ½ tuntia.
  5. Käännä pakettia kypsennyksen aikana muutaman kerran (noin 15 minuutin välein).
  6. Leikkaa paketti saksilla auki ja kokeile broilerin kypsyyttä painamalla puutikku broileriin.
  7. Broileri on kypsä jos siitä valuva neste on kirkasta.
  8. Tarjoile grillikasvisten tai salaatin kera.

Vinkki: Jos haluat broileriin rapean kuoren, paista sitä vielä lopuksi ilman pakettia kuumassa grillissä noin 5 -10 min, tai kunnes broilerin pinta on kauniin ruskea.