
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | broileria
broileri (kokonainen Grillimaisteri grillibroileri) | ||
1 arkkia arkki | leivinpaperia leivinpaperi | ||
1 - 2 arkkia arkki | alumiinifoliota alumiinifolio |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGrillibroileri sanomalehtikäärössä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota broileri huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä.
- Kääri broileri kauttaaltaan leivinpaperiin ja sen jälkeen sanomalehteen.
- Sido broileri paistinarulla tiukaksi paketiksi. Upota paketti kylmään veteen noin 5 minuutiksi niin että sanomalehdet kastuvat kauttaaltaan.
- Kypsennä broileria grillissä keskilämmöllä, folion päällä noin 1 ½ tuntia.
- Käännä pakettia kypsennyksen aikana muutaman kerran (noin 15 minuutin välein).
- Leikkaa paketti saksilla auki ja kokeile broilerin kypsyyttä painamalla puutikku broileriin.
- Broileri on kypsä jos siitä valuva neste on kirkasta.
- Tarjoile grillikasvisten tai salaatin kera.
Vinkki: Jos haluat broileriin rapean kuoren, paista sitä vielä lopuksi ilman pakettia kuumassa grillissä noin 5 -10 min, tai kunnes broilerin pinta on kauniin ruskea.