Helppous yllättää
Appelsiini-broileripelti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Kasvispeti

1 parsakaalia parsakaali
(n. 450 g)
2 appelsiinia appelsiini
2 punasipulia punasipuli
3 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Lisäksi

500 g g broileria broileri
(Kanamestarin broilerin paistileikettä)
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
200 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
1 dl dl manteleita manteli

Appelsiinijogurtti

200 g g turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti
1 appelsiinia appelsiini
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Appelsiini-broileripelti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(10)

Valmistus

1. Paloittele parsakaali, viipaloi appelsiinit ja kuori ja lohko sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri.

2. Nostele päälle paistileikkeet, ripota niille hieman suolaa ja pippuria. Asettele paistileikkeille viipaloitua vuohenjuustoa. Ripottele ruoan päälle mantelit.

3. Kypsennä appelsiini-broileripeltiä 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia, kunnes broileri ja kasvikset ovat kypsiä.

4. Mausta jogurtti hienoksi raastetulla appelsiininkuorella, suolalla ja pippurilla. Tarjoa kastike appelsiini-broileripellin kera.