
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kasvispeti
1 | parsakaalia parsakaali | ||
n. 450 g | |||
2 | appelsiinia appelsiini | ||
2 | punasipulia punasipuli | ||
3 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Lisäksi
500 g g | broileria broileri | ||
Kanamestarin broilerin paistileikettä | |||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
1 dl dl | manteleita manteli |
Appelsiinijogurtti
200 g g | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
1 | appelsiinia appelsiini | |
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Appelsiini-broileripelti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paloittele parsakaali, viipaloi appelsiinit ja kuori ja lohko sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri.
2. Nostele päälle paistileikkeet, ripota niille hieman suolaa ja pippuria. Asettele paistileikkeille viipaloitua vuohenjuustoa. Ripottele ruoan päälle mantelit.
3. Kypsennä appelsiini-broileripeltiä 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia, kunnes broileri ja kasvikset ovat kypsiä.
4. Mausta jogurtti hienoksi raastetulla appelsiininkuorella, suolalla ja pippurilla. Tarjoa kastike appelsiini-broileripellin kera.