
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kasvispeti
1 | parsakaalia
parsakaali (n. 450 g) | ||
2 | appelsiinia appelsiini | ||
2 | punasipulia punasipuli | ||
3 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
500 g g | broileria
broileri (Kanamestarin broilerin paistileikettä) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
1 dl dl | manteleita manteli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaAppelsiini-broileripelti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paloittele parsakaali, viipaloi appelsiinit ja kuori ja lohko sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri.
2. Nostele päälle paistileikkeet, ripota niille hieman suolaa ja pippuria. Asettele paistileikkeille viipaloitua vuohenjuustoa. Ripottele ruoan päälle mantelit.
3. Kypsennä appelsiini-broileripeltiä 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia, kunnes broileri ja kasvikset ovat kypsiä.
4. Mausta jogurtti hienoksi raastetulla appelsiininkuorella, suolalla ja pippurilla. Tarjoa kastike appelsiini-broileripellin kera.