Helppous yllättää
Vartissa valmis: broileritacot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt tortilloja tortilla
(Santa Maria gluteeniton tortilla (á 224 g))
200 g g punakaalia punakaali
1 prk prk maissia maissi
(Freshona säilykemaissia (200 g))
1 pkt pkt guacamolea guacamole
(Chef Select tuore guacamolea (200 g))
200 g g ranskankermaa ranskankerma
100 g g cheddarjuustoa cheddarjuusto
(raastettuna)

Täyte

400 g g broilerisuikaleita broilerisuikale
(Kanamestarin maustamattomia broilerin fileesuikaleita)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
100 g g sipulia sipuli
(Freshona pakastesipulikuutioita)
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 rkl rkl limemehua limemehu
0,75 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Vartissa valmis: broileritacot

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(2)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna korianteri.
  2. Ruskista broileri öljyssä paistinpannulla. Lisää joukkoon sipulit ja anna hautua 5 minuuttia. Mausta korianterilla, limetin mehulla, suolalla ja pippurilla.
  3. Suikaloi punakaali. Valuta säilykemaissit ja sekoita punakaaliin.
  4. Nosta tarjolle lämmitetyt tortillat, broileritäyte, punakaali, guacamole, ranskankerma ja juustoraaste. Täytä tortillat haluamillasi täytteillä.