
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | tortilloja
tortilla (Santa Maria gluteeniton tortilla (á 224 g)) | |
200 g g | punakaalia punakaali | |
1 prk prk | maissia
maissi (Freshona säilykemaissia (200 g)) | |
1 pkt pkt | guacamolea
guacamole (Chef Select tuore guacamolea (200 g)) | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
100 g g | cheddarjuustoa
cheddarjuusto (raastettuna) |
Täyte
400 g g | broilerisuikaleita
broilerisuikale (Kanamestarin maustamattomia broilerin fileesuikaleita) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
100 g g | sipulia
sipuli (Freshona pakastesipulikuutioita) | |
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 rkl rkl | limemehua limemehu | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVartissa valmis: broileritacot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna korianteri.
- Ruskista broileri öljyssä paistinpannulla. Lisää joukkoon sipulit ja anna hautua 5 minuuttia. Mausta korianterilla, limetin mehulla, suolalla ja pippurilla.
- Suikaloi punakaali. Valuta säilykemaissit ja sekoita punakaaliin.
- Nosta tarjolle lämmitetyt tortillat, broileritäyte, punakaali, guacamole, ranskankerma ja juustoraaste. Täytä tortillat haluamillasi täytteillä.