
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kanaa
kana (Deluxe juhlapöydän yrttimaustettu kananpoika (1,5 kg)) | |
500 g g | perunaa peruna | |
800 g g | palsternakkaa palsternakka | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 dl dl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Kastike
0,5 | omenaa omena | |
2 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 rkl rkl | balsamicoa balsamico | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listYrttikanaa ja Hasselbackan juureksia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin kastike. Hienonna tai raasta omena ja yhdistä kaikki kastikkeen ainekset. Nosta kylmään.
- Leikkaa kananpojan selkäpuoli keskeltä auki ja paina se uunipellin keskelle matalaksi. Kypsennä 180 asteessa 40 minuuttia.
- Leikkaa pestyihin perunoihin ja tarvittaessa puolitettuihin palsternakkoihin tiheät viillot, viipaloi valkosipuli ja kääntele ainekset öljyn, suolan ja pippurin seoksessa.
- Levitä juurekset kananpojan ympärille. Ripottele pintaan parmesaani. Paista vielä, kunnes juurekset ovat pehmeitä ja kana kypsä eli noin 30 minuuttia.