Helppous yllättää
Yrttikanaa ja Hasselbackan juureksia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kanaa kana
(Deluxe juhlapöydän yrttimaustettu kananpoika (1,5  kg))
500 g g perunaa peruna
800 g g palsternakkaa palsternakka
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 dl dl parmesaania parmesaani
(raastettuna)
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Kastike

0,5 omenaa omena
2 dl dl turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti
0,5 dl dl majoneesia majoneesi
1 rkl rkl balsamicoa balsamico
1 ripausta ripaus sokeria sokeri

Yrttikanaa ja Hasselbackan juureksia

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:10 h
(8)

Valmistus

  1. Valmista ensin kastike. Hienonna tai raasta omena ja yhdistä kaikki kastikkeen ainekset. Nosta kylmään.
  2. Leikkaa kananpojan selkäpuoli keskeltä auki ja paina se uunipellin keskelle matalaksi. Kypsennä 180 asteessa 40 minuuttia.
  3. Leikkaa pestyihin perunoihin ja tarvittaessa puolitettuihin palsternakkoihin tiheät viillot, viipaloi valkosipuli ja kääntele ainekset öljyn, suolan ja pippurin seoksessa.
  4. Levitä juurekset kananpojan ympärille. Ripottele pintaan parmesaani. Paista vielä, kunnes juurekset ovat pehmeitä ja kana kypsä eli noin 30 minuuttia.