
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Turkkilaiset kanakebabvartaat
400 g g | kanan jauhelihaa kanan jauheliha | |
1 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | kermaviiliä
kermaviili (tai ruokakermaa) | |
1 | sipulia sipuli | |
1 tl tl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
2 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Kermaviili-valkosipulidippi
2 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Maissisalsa
1 prk prk | salsaa
salsa (valmista salsakastiketta) | |
1 tlk tlk | maissia
maissi (säilykemaissia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTurkkilaiset kanakebabvartaat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kebabvartaat:
- Laita grillitikut likoamaan veteen.
- Kuori ja silppua sipuli. Sekoita yhdessä öljyn kanssa omassa astiassa.
- Sekoita kanan jauheliha,korppujauhot, vesi, kermaviili ja kananmunat keskenään. Anna turvota noin 15 minuutin ajan. Valmistele tässä välissä kastikkeet ja nosta ne jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
- Lisää kanan jauhelihan joukkoon sipuli-öljy seos sekä mausteet ja silputtu persilja. Sekoita hyvin.
- Muotoile kanan jauhelihamassasta pötköjä grillitikun ympärille.
- Paista 175 asteessa 30 minuutin ajan. Tarjoile raikkaan kermaviili-valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kermaviili-valkosipulidippi:
- Kaada kermaviili tarjoiluastiaan. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja nosta maustumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Enne tarjoilua lisää suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan.
Maissisalsa:
- Kumoa salsa ja maissinjyvät tarjoiluastiaan ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki: Valitessasi salsakastiketta, voit valita makusi mukaan joko miedon tai todella tulisen salsan. Näin voit säädellä salsan voimakkuutta.