
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Turkkilaiset kanakebabvartaat
Kermaviili-valkosipulidippi
2 dl dl | kermaviiliä kermaviili | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Maissisalsa
1 prk prk | salsaa
salsa (valmista salsakastiketta) | ||
1 tlk tlk | maissia
maissi (säilykemaissia) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTurkkilaiset kanakebabvartaat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kebabvartaat:
- Laita grillitikut likoamaan veteen.
- Kuori ja silppua sipuli. Sekoita yhdessä öljyn kanssa omassa astiassa.
- Sekoita kananpojan jauhelihaan korppujauhot, vesi, kermaviili ja kananmunat. Anna turvota noin 15 minuutin ajan. Valmistele tässä välissä kastikkeet ja nosta ne jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
- Lisää kananpojan jauhelihan joukkoon sipuli-öljy seos sekä mausteet ja silputtu persilja. Sekoita hyvin.
- Muotoile kananpojan jauhelihamassasta pötköjä grillitikun ympärille.
- Paista 175 asteessa 30 minuutin ajan. Tarjoile raikkaan kermaviili-valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kermaviili-valkosipulidippi:
- Kaada kermaviili tarjoiluastiaan. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja nosta maustumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Enne tarjoilua lisää suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan.
Maissisalsa:
- Kumoa salsa ja maissinjyvät tarjoiluastiaan ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki: Valitessasi salsakastiketta, voit valita makusi mukaan joko miedon tai todella tulisen salsan. Näin voit säädellä salsan voimakkuutta.