
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | broilerin koipia
broilerin koipi (Kanamestari maustamattomia broilerin koipipaloja) | ||
75 g g | voita voi | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
0,5 rkl rkl | rosmariinia rosmariini | ||
1 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
6 - 8 | aprikooseja aprikoosi |
Aprikoosikuorrutus
4 rkl rkl | aprikoosihilloa aprikoosihillo | ||
2 | aprikooseja aprikoosi | ||
1 rs rs | sinappia sinappi |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaAprikoosi-yrttibroileri
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita tekemällä aprikoosikuorrutus. Pese aprikoosit, poista niistä kivet ja pilko vähän pienemmiksi.
- Soseuta kaikki ainekset hyvin keskenään sauvasekoittimella. Laita kastike hetkeksi sivuun.
- Poista aprikooseista kivi, puolita ja laita ne broilerin koipien viereen.
- Sulata voi, purista sitruunan mehu ja lisää se voisulaan. Silppua yrtit lisää ne sekä suola myös voisulaan.
- Sivele broilerin palat seoksella ja laita 225-asteiseen uuniin noin 10-15 minuutiksi, kunnes broilerin koivet ovat saanut kauniin ruskean pinnan.
- Laske lämpötila 175 asteeseen ja sivele aprikoosikuorrutetta broilerien pintaan. Paista kunnes ovat kypsiä.
- Tarjoile raikkaan salaatin tai perunamuusin kera.