
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | broileria
broileri (Kanamestarin broilerin uuniboksi) | |
40 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
600 g g | perunaa
peruna (puikulaperunaa) | |
100 g g | voita voi | |
1 | sitruunaa sitruuna | |
2 - 4 oksaa oksa | timjamia timjami | |
3 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanaa ja 40 valkosipulin kynttä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mausta broilerin palat suolalla ja hiero puolet voista niihin. Rouhi päällemustapippuria.
- Leikkaa sitruuna pituussuunnassa neljään lohkoon. Pese perunat ja kuorivalkosipulin kynnet. Laita pussi laakeaan uunivuokaan ja aseta perunat ja valkosipulin kynnet tasaiseksi pediksi pussin pohjalle. Laitasitruunalohkot, timjaminoksat ja loput kuutioidusta voista perunoiden sekaan. Asettele broilerinpalat päällimmäisiksi ja sulje pussi.
- Paahda kanaa 150-asteisessa uunissa 2 tuntia. Ota vuoka uunista ja anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia pussissa avaamatta sitä.
- Avaa paistopussi ja maista lientä, lisää tarvittaessa suolaa. Lusikoi perunat tarjoiluvadille ja paina niitä kevyesti liiskaksi lusikalla. Lusikoipäälle paistopussin liemi ja lopuksi broilerpalat. Koristele hienonnetullapersiljalla ja tarjoa.
Vinkki: Vihreäksi lisukkeeksi ruoalle sopii mainiosti kevyesti höyrytetty parsakaali.