
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
480 g g | broileria
broileri (broilerin ohutleikkeitä) | ||
1 | sipulia sipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna ja kuoret raastettuna) | ||
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
75 g g | parmesaania parmesaani | ||
2 tl tl | salviaa
salvia (tuoretta, hienonnettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSitruuna-parmesaanikana
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Nosta broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese sitruunat ja raasta ohut keltainen kuori raastimen hienolla terällä. Purista sitruunan mehu.
3. Kuullota sipulit tilkassa öljyä ja siirrä pataan tai kattilaan.
4. Ruskista broilerien pinnat tilkassa öljyä ja siirrä pataan.
5. Lisää pataan kerma, vesi, kanaliemikuutio, sitruunan kuori ja -mehu sekä suola ja pippuri. Hauduta pataa kannella peitettynä liedellä noin 15 minuuttia.
6. Viimeistele pata sekoittamalla joukkoon raastettu parmesaani ja hienonnettu salvia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin tai perunoiden kera.