
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Avokadohummus
Kana-fattoush
1 - 2 | sitruunamehua sitruunamehu | ||
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1 tl tl | sinappia
sinappi (Dijon) | ||
0,5 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
450 g g | broileria
broileri (Kanamestari maustamaton broilerin sisäfilee) | ||
2 - 3 | tomaattia tomaatti | ||
0,5 | kurkkua kurkku | ||
1 - 2 | punasipulia punasipuli | ||
1 - 2 | kevätsipulia kevätsipuli | ||
1 kerää kerä | salaattia
salaatti (lehtisalaattia) | ||
3 - 4 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 - 2 rkl rkl | minttua minttu | ||
1 - 2 dl dl | krutonkeja krutonki |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKana-fattoush ja avokadohummusta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Avokadohummus
- Huuhtele kikherneet ja pienennä valkosipulinkynsi.
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Lisää mausteita tarvittaessa.
Kana-fattoush
- Sekoita sitruunamehu, oliiviöljy, sinappi, pienennetty valkosipuli, suola ja mustapippuri sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Laita kastike sivuun.
- Paista kana öljyssä ja yhdistä se kasviksiin.
- Aseta avokadohummus kulhon tai lautasen pohjalle.
- Mausta salaatti sitruunamehukastikkeella, sekoita salaatti ja asettele se kauniisti avokadohummuksen päälle.
- Koristele lehtipersiljalla ja mintulla ja asettele krutongit salaatin päälle.