
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Avokadohummus
2 kpl kpl | avokadoja
avokado (kypsiä) | ||
1 - 2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 - 3 rkl rkl | korianteria korianteri | ||
3 | limeä
lime (mehu puristettuna) | ||
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
200 g g | kikherneitä
kikherne (Freshona kikherneet (säilyke)) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 ripausta ripaus | chilijauhetta chilijauhe |
Kana-fattoush
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKana-fattoush ja avokadohummusta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Avokadohummus
- Huuhtele kikherneet ja pienennä valkosipulinkynsi.
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Lisää mausteita tarvittaessa.
Kana-fattoush
- Sekoita sitruunamehu, oliiviöljy, sinappi, pienennetty valkosipuli, suola ja mustapippuri sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Laita kastike sivuun.
- Paista kana öljyssä ja yhdistä se kasviksiin.
- Aseta avokadohummus kulhon tai lautasen pohjalle.
- Mausta salaatti sitruunamehukastikkeella, sekoita salaatti ja asettele se kauniisti avokadohummuksen päälle.
- Koristele lehtipersiljalla ja mintulla ja asettele krutongit salaatin päälle.