
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 -4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1,1 kg kg | broilerin koipia broilerin koipi | ||
Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä | |||
100 -150 g g | pekonia pekoni | ||
1 -2 | salottisipulia salottisipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 -2 kpl kpl | selleriä selleri | ||
250 -300 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
2 dl dl | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
2,5 dl dl | valkoviiniä valkoviini | ||
tai vettä | |||
1 ripausta ripaus | meiramia meirami | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Pastaan
1 rkl rkl | voita voi | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Viimeistelyyn
3 -4 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Broileria Cacciatore
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(9)
Valmistus
- Kuumenna öljy kasarissa. Asettele broilerin koipireisipalat kuumalle pannulle ja paista ne kauniin kullanruskeiksi.
- Nosta ne sivuun ja lisää kuumalle pannulle kuutioiksi leikattu pekoni sekä hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja selleri.
- Kuullota hetki ja lisää tämän jälkeen kirsikkatomaatit, tomaattimurska, viini/vesi ja meirami.
- Kiehauta, lisää koipireidet ja kypsennä kannen alla välillä käännellen noin 30-40 minuuttia.
- Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile keitetyn, valkosipulilla ja voilla maustetun nauhapastan kera ja viimeistele annos tuoreella lehtipersiljasilpulla.