
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1,1 kg kg | broilerin koipia
broilerin koipi (Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä) | |
100 - 150 g g | pekonia pekoni | |
1 - 2 | salottisipulia salottisipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 - 2 kpl kpl | selleriä selleri | |
250 - 300 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
2 dl dl | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
2,5 dl dl | valkoviiniä
valkoviini (tai vettä) | |
1 ripausta ripaus | meiramia meirami | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Pastaan
1 rkl rkl | voita voi | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Viimeistelyyn
3 - 4 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroileria Cacciatore
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna öljy kasarissa. Asettele broilerin koipireisipalat kuumalle pannulle ja paista ne kauniin kullanruskeiksi.
- Nosta ne sivuun ja lisää kuumalle pannulle kuutioiksi leikattu pekoni sekä hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja selleri.
- Kuullota hetki ja lisää tämän jälkeen kirsikkatomaatit, tomaattimurska, viini/vesi ja meirami.
- Kiehauta, lisää koipireidet ja kypsennä kannen alla välillä käännellen noin 30-40 minuuttia.
- Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile keitetyn, valkosipulilla ja voilla maustetun nauhapastan kera ja viimeistele annos tuoreella lehtipersiljasilpulla.