
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1,1 kg kg | broilerin koipia
broilerin koipi (Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä) | ||
100 - 150 g g | pekonia pekoni | ||
1 - 2 | salottisipulia salottisipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 - 2 kpl kpl | selleriä selleri | ||
250 - 300 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
2 dl dl | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
2,5 dl dl | valkoviiniä
valkoviini (tai vettä) | ||
1 ripausta ripaus | meiramia meirami | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Pastaan
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Viimeistelyyn
3 - 4 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaBroileria Cacciatore
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna öljy kasarissa. Asettele broilerin koipireisipalat kuumalle pannulle ja paista ne kauniin kullanruskeiksi.
- Nosta ne sivuun ja lisää kuumalle pannulle kuutioiksi leikattu pekoni sekä hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja selleri.
- Kuullota hetki ja lisää tämän jälkeen kirsikkatomaatit, tomaattimurska, viini/vesi ja meirami.
- Kiehauta, lisää koipireidet ja kypsennä kannen alla välillä käännellen noin 30-40 minuuttia.
- Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile keitetyn, valkosipulilla ja voilla maustetun nauhapastan kera ja viimeistele annos tuoreella lehtipersiljasilpulla.