
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai muuta ruokaöljyä) | |
450 g g | broilerisuikaleita
broilerisuikale (Kanamestari kanan maustamattomia fileesuikaleita) | |
1,5 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
0,5 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu) | |
2 rkl rkl | voita voi | |
3 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
5 dl dl | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | |
500 g g | ruokakermaa
ruokakerma (Pohjolan Meijeri laktoositonta juuston makuista ruokakermaa) | |
200 g g | juustoraastetta juustoraaste | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
400 g g | pastaa pasta | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPalermon pasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paistakanasuikaleet kypsiksi. Lisää valkosipulit ja paista muutama minuutti. Mausta curryjauheella, paprikajauheella ja ½ tl suolalla. Purista sekaan sitruunan mehu.
- Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi koko ajan vatkaten. Murustele joukkoon kanaliemikuutio ja anna kiehua hiljaa poreillen noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon ruokakerma ja juustoraaste, anna juuston sulaa. Mausta ½ tl suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita pasta, kana ja juustokastike keskenään uunivuuassa. Hienonna lehtipersilja ja sekoita joukkoon.
- Paista palermon pastaa 45 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Tarjoile heti.
Vinkki! Voit esivalmistella ruuan valmiiksi paistamalla kanan ja keittämällä kastikkeen. Tällöin ruoka sujahtaa uuniin työpäivän päätteeksi muutamassa minuutissa.