Helppous yllättää
Palermon pasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
(tai muuta ruokaöljyä)
450 g g broilerisuikaleita broilerisuikale
(Kanamestari kanan maustamattomia fileesuikaleita)
1,5 tl tl curryjauhetta curryjauhe
0,5 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl suolaa suola
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu)
2 rkl rkl voita voi
3 rkl rkl vehnäjauhoja vehnäjauho
5 dl dl vettä vesi
1 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
500 g g ruokakermaa ruokakerma
(Pohjolan Meijeri laktoositonta juuston makuista ruokakermaa)
200 g g juustoraastetta juustoraaste
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
400 g g pastaa pasta
0,5 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja

Palermon pasta

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(213)

Valmistus

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paistakanasuikaleet kypsiksi. Lisää valkosipulit ja paista muutama minuutti. Mausta curryjauheella, paprikajauheella ja ½ tl suolalla. Purista sekaan sitruunan mehu.
  3. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi koko ajan vatkaten. Murustele joukkoon kanaliemikuutio ja anna kiehua hiljaa poreillen noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon ruokakerma ja juustoraaste, anna juuston sulaa. Mausta ½ tl suolalla ja mustapippurilla.
  4. Sekoita pasta, kana ja juustokastike keskenään uunivuuassa. Hienonna lehtipersilja ja sekoita joukkoon.
  5. Paista palermon pastaa 45 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Tarjoile heti.

Vinkki! Voit esivalmistella ruuan valmiiksi paistamalla kanan ja keittämällä kastikkeen. Tällöin ruoka sujahtaa uuniin työpäivän päätteeksi muutamassa minuutissa.