Helppous yllättää
Maapähkinävoibroilerit ja papusalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 - 600 g g broileria broileri
(ohut fileeleike, valitse marinoitu kana makusi mukaan)

Maapähkinävoikastike

2 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi
1 rkl rkl vettä vesi
(tai seesamöljyä)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 rkl rkl chiliä chili
(punainen chilipalko käy myös)
0,5 rkl rkl inkivääriä inkivääri
1,5 rkl rkl limemehua limemehu
1 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 oksaa oksa korianteria korianteri
(pilkottuna)

Salaatti

200 g g vihreitä papuja vihreä papu
(Freshona pitkiä vihreitä papuja (pakaste))
1 tlk tlk valkoisia papuja valkoiset pavut
(Freshona isoja valkoisia papuja suolaliemessä)
0,5 rkl rkl chiliä chili
(punainen chilipalko käy myös)
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 rkl rkl sokeria sokeri
0,5 tl tl suolaa suola
5 - 10 oksaa oksa timjamia timjami

Maapähkinävoibroilerit ja papusalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(1)

Valmistus

  1. Ota lihat huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta.
  2. Tee maapähkinäkastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Anna vetäytyä jääkaapissa muun ruoan valmistamisen ajan.
  3. Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia. Valuta ja jäähdytä kylmässä vedessä. Huuhtele ja valuta valkopavut siivilässä. Hienonna chili.
  4. Valmista salaatinkastike sekoittamalla sitruunamehu, öljy, sokeri, suola ja timjaminlehdet keskenään.
  5. Yhdistä kasvikset ja kaada päälle kastike. Sekoita ja nosta jääkaappiin maustumaan.
  6. Grillaa tai paista broilerileikkeet molemmin puolin kypsiksi, eli 2-3 minuuttia per puoli. Tarjoa ne maapähkinäkastikkeen ja papusalaatin kanssa.