Helppous yllättää
Broileria ja marinoitua munakoisoa ja kesäkurpitsaa kreikkalaisittain

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g broileria broileri
(broilerin paistileikettä)
1 munakoisoa munakoiso
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
3 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
3 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
1 dl dl oliiveja oliivi

Broileria ja marinoitua munakoisoa ja kesäkurpitsaa kreikkalaisittain

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(2)

Valmistus

  1. Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa. Lado viipaleet kerroksittain uunivuokaan ja ripottele jokaisen kerroksen väliin suolaa.
  2. Anna viipaleiden "itkettyä" hetki. Painele viipaleet kuiviksi talouspaperilla.
  3. Kuumenna isossa paistinpannussa tilkka oliiviöljyä ja paista viipaleet molemmin puolin, tarvittaessa muutamassa erässä.
  4. Viipaloi valkosipulinkynnet. Lado paistetut munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleet takaisin uunivuokaan ja mausta välit valkosipuliviipaleilla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja persiljalla.
  5. Kaada päälle oliivit ja laita vuoka 200-asteiseen uuniin muutamaksi minuutiksi.
  6. Sipaise broilerin rintafileet kevyesti oliiviöljyllä ja mausta molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
  7. Paista fileet kypsiksi kuumalla paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
  8. Tarjoa marinoitujen kesäkurpitsa -ja munakoisoviipaleiden kanssa.