Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | broileria
broileri (broilerin paistileikettä) | |
1 | munakoisoa munakoiso | |
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
3 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 dl dl | oliiveja oliivi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroileria ja marinoitua munakoisoa ja kesäkurpitsaa kreikkalaisittain
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa. Lado viipaleet kerroksittain uunivuokaan ja ripottele jokaisen kerroksen väliin suolaa.
- Anna viipaleiden "itkettyä" hetki. Painele viipaleet kuiviksi talouspaperilla.
- Kuumenna isossa paistinpannussa tilkka oliiviöljyä ja paista viipaleet molemmin puolin, tarvittaessa muutamassa erässä.
- Viipaloi valkosipulinkynnet. Lado paistetut munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleet takaisin uunivuokaan ja mausta välit valkosipuliviipaleilla, mustapippurilla, sitruunamehulla ja persiljalla.
- Kaada päälle oliivit ja laita vuoka 200-asteiseen uuniin muutamaksi minuutiksi.
- Sipaise broilerin rintafileet kevyesti oliiviöljyllä ja mausta molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
- Paista fileet kypsiksi kuumalla paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
- Tarjoa marinoitujen kesäkurpitsa -ja munakoisoviipaleiden kanssa.