
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 | kanan koipipalaa kanan koipipala | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Marinadi
1,5 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | ||
1 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
1 rkl rkl | chilikastiketta
chilikastike (makeaa) | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (murskattuna) | ||
0,5 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy |
Maapähkinämajoneesi
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
1,5 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi |
Salaatti
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMaapähkinävoikana
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuivaa broilerinkoivet, mausta suolalla.
2. Sekoita muovipussissa marinadin ainekset. Lisää broilerit ja liikuttele pussia niin, että marinadi leviää tasaisesti koiville. Nosta viileään vähintään pariksi tunniksi.
3. Yhdistä majoneesi ja maapähkinävoi. Nosta viileään.
4. Suikaloi punakaali, paprika ja kevätsipulinvarret ja vuole porkkanasta kuorimaveitsellä suikaleita. Rouhi maapähkinät. Sekoita.
5. Yhdistä hunaja, limen mehu ja suola. Kääntele seos punakaalisalaatin sekaan.
6. Paista valutettuihin broilerinkoipiin pannulla kaunis väri. Nosta uunipellille ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 min. Tarjoa kaalisalaatin ja majoneesin kera.