Helppous yllättää
Maapähkinävoikana

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

8 kanan koipipalaa kanan koipipala
0,5 tl tl suolaa suola

Marinadi

1,5 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi
1 rkl rkl chilikastiketta chilikastike
(makeaa)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(murskattuna)
0,5 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy

Maapähkinämajoneesi

1 dl dl majoneesia majoneesi
1,5 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi

Salaatti

133 g g punakaalia punakaali
(1/3 pienestä punakaalista (400 g))
1 paprikaa paprika
(punainen suippopaprika (100 g))
2 kevätsipulia kevätsipuli
(vartta)
1 porkkanaa porkkana
(iso (150 g))
0,5 dl dl maapähkinöitä maapähkinät
2 rkl rkl hunajaa hunaja
(juoksevaa)
2 rkl rkl limemehua limemehu
0,5 tl tl suolaa suola

Maapähkinävoikana

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

1. Kuivaa broilerinkoivet, mausta suolalla.

2. Sekoita muovipussissa marinadin ainekset. Lisää broilerit ja liikuttele pussia niin, että marinadi leviää tasaisesti koiville. Nosta viileään vähintään pariksi tunniksi.

3. Yhdistä majoneesi ja maapähkinävoi. Nosta viileään.

4. Suikaloi punakaali, paprika ja kevätsipulinvarret ja vuole porkkanasta kuorimaveitsellä suikaleita. Rouhi maapähkinät. Sekoita.

5. Yhdistä hunaja, limen mehu ja suola. Kääntele seos punakaalisalaatin sekaan.

6. Paista valutettuihin broilerinkoipiin pannulla kaunis väri. Nosta uunipellille ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 min. Tarjoa kaalisalaatin ja majoneesin kera.