Helppous yllättää
Paella

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g broilerisuikaleita broilerisuikale
(esim. Kanamestari broilerin maustamattomia fileesuikaleita)
100 g g chorizoa chorizo
1 kpl kpl sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl kurkumaa kurkuma
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
1,5 dl dl riisiä riisi
(pitkäjyväinen)
4 dl dl vettä vesi
1 kpl kpl paprikaa paprika
100 - 300 g g katkarapuja katkarapu
(maun mukaan)
1 - 2 dl dl pakasteherneitä pakasteherneet
(maun mukaan)
1 kuutiota kuutio lihalientä lihaliemi
(tai kanaliemi)

Koristeluun

1 sitruunaa sitruuna
yrttejä yrtit
(esim. lehtipersiljaa, sitruunamelissaa)

Paella

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(30)

Valmistus

  1. Paista broilerinsuikaleet öljytyllä pannulla kullanruskeiksi.
  2. Leikkaa chorizot kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
  3. Lisää pannulle chorizot ja sipulit, kuullota minuutin ajan.
  4. Lisää riisi ja mausteet, kuullota vielä hetki niin, että riisi on läpikuultavaa. Lisää vesi ja liemikuutio. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia kunnes riisi melkein kypsää.
  5. Halkaise paprika, ota siemenet pois ja huuhtele. Leikkaa kuutioiksi. Lisää paprikat ja broilerit riisin joukkoon. Lisää tarvittaessa vettä, jos riisi tuntuu kuivalta. Hauduta vielä 5 minuuttia.
  6. Lisää lopuksi sulatetut ravut ja herneet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.
  7. Koristele ruoka sitruuna lohkoilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.