
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHunaja-glaseerattua ankan rintafileetä ja wokattuja vihanneksia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata ankan rintafileet. Laita ankan rintafileet kuumenevalle pannulle paistumaan rasvanahka alaspäin.
- Paista kunnes rasva on hyvin sulanut ja pinta kauniin kullanruskea ja rapea. Käännä ja paista 2 - 3 minuuttia.
- Mausta rinnat suolalla ja mustapippurilla ja valuta päälle valkosipulin kera kuumennettua hunajaa.
- Kääri rintafileet folioon ja anna vetäytyä n. 5 minuuttia.
- Kuumenna öljy wokkipannussa tai isossa paistinpannussa. Lisää pavut, paprika ja purjo.
- Paista kovalla lämmöllä muutama minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, soijakastikkeella ja appelsiinin mehulla.
- Kiehauta ja ripottele pinnalle rouhittuja chilillä maustettuja pähkinöitä.
- Leikkaa ankanrintafileet viipaleiksi ja tarjoile wokattujen vihannesten kanssa.