
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kpl kpl | ankanrintaa
ankanrinta (isoja rintafileitä) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 dl dl | hunajaa hunaja | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
100 g g | vihreitä papuja
vihreä papu (pakaste) | |
2 kpl kpl | paprikaa
paprika (suikaleina) | |
1 kpl kpl | purjoa purjo | |
1 lorausta loraus | soijakastiketta soijakastike | |
1 kpl kpl | appelsiinia
appelsiini (mehu puristettuna) | |
1 dl dl | pähkinäsekoitusta
pähkinäsekoitus (Alesto chilillä maustettuja cashew & maapähkinöitä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHunaja-glaseerattua ankan rintafileetä ja wokattuja vihanneksia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata ankan rintafileet. Laita ankan rintafileet kuumenevalle pannulle paistumaan rasvanahka alaspäin.
- Paista kunnes rasva on hyvin sulanut ja pinta kauniin kullanruskea ja rapea. Käännä ja paista 2 - 3 minuuttia.
- Mausta rinnat suolalla ja mustapippurilla ja valuta päälle valkosipulin kera kuumennettua hunajaa.
- Kääri rintafileet folioon ja anna vetäytyä n. 5 minuuttia.
- Kuumenna öljy wokkipannussa tai isossa paistinpannussa. Lisää pavut, paprika ja purjo.
- Paista kovalla lämmöllä muutama minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, soijakastikkeella ja appelsiinin mehulla.
- Kiehauta ja ripottele pinnalle rouhittuja chilillä maustettuja pähkinöitä.
- Leikkaa ankanrintafileet viipaleiksi ja tarjoile wokattujen vihannesten kanssa.