Helppous yllättää
Hunaja-glaseerattua ankan rintafileetä ja wokattuja vihanneksia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kpl kpl ankanrintaa ankanrinta
(isoja rintafileitä)
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 dl dl hunajaa hunaja
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
100 g g vihreitä papuja vihreä papu
(pakaste)
2 kpl kpl paprikaa paprika
(suikaleina)
1 kpl kpl purjoa purjo
1 lorausta loraus soijakastiketta soijakastike
1 kpl kpl appelsiinia appelsiini
(mehu puristettuna)
1 dl dl pähkinäsekoitusta pähkinäsekoitus
(Alesto chilillä maustettuja cashew & maapähkinöitä)

Hunaja-glaseerattua ankan rintafileetä ja wokattuja vihanneksia

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(3)

Valmistus

  1. Sulata ankan rintafileet. Laita ankan rintafileet kuumenevalle pannulle paistumaan rasvanahka alaspäin.
  2. Paista kunnes rasva on hyvin sulanut ja pinta kauniin kullanruskea ja rapea. Käännä ja paista 2 - 3 minuuttia.
  3. Mausta rinnat suolalla ja mustapippurilla ja valuta päälle valkosipulin kera kuumennettua hunajaa.
  4. Kääri rintafileet folioon ja anna vetäytyä n. 5 minuuttia.
  5. Kuumenna öljy wokkipannussa tai isossa paistinpannussa. Lisää pavut, paprika ja purjo.
  6. Paista kovalla lämmöllä muutama minuuttia ja mausta suolalla, mustapippurilla, soijakastikkeella ja appelsiinin mehulla.
  7. Kiehauta ja ripottele pinnalle rouhittuja chilillä maustettuja pähkinöitä.
  8. Leikkaa ankanrintafileet viipaleiksi ja tarjoile wokattujen vihannesten kanssa.