
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kpl kpl | ankankoipia ankankoipi | |
1 pkt pkt | peruna-juustogratiinia
peruna-juustogratiinia (pakaste) | |
1 nippua nippu | timjamia timjami | |
2 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Kuorrute
2 | appelsiinia
appelsiini (mehu ja kuori) | |
2 dl dl | glögiä glögi | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 prk prk | hyytelöä
hyytelö (karpalohyytelöä) | |
1 dl dl | vettä vesi |
Keitetyt parsakaalit
2 | parsakaalia parsakaali | |
vettä
vesi (keittämiseen) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 nokaretta nokare | voita voi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaahdettua ankankoipea, appelsiinikuorrutetta ja perunagratiinia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Ankankoivet
- Ota ankankoivet hyvissä ajoin huoneenlämpöön.
- Hiero nahkaan suolaa ja pippuria. Täytä pannu öljyllä ja laita joukkoon timjami, rosmariini ja pilkottu valkosipuli.
- Lämmitä öljy ja lisää koivet pannulle niin, että ne peittyvät öljyyn.
- Laita koivet hautumaan 110-asteiseen uuniin 4 - 6 tunniksi ja valmista sillä aikaa kuorrute.
Kuorrute
- Lämmitä glögi ja vesi kattilassa ja raasta joukkoon puolikkaan appelsiinin kuori ja muut ainekset.
- Keitä appelsiinikuorrute suhteellisen paksuksi siirapiksi. Varo kuitenkin, ettet polta seosta pohjaan.
Parsakaalit
- Kiehauta vesi ja lisää parsakaalit. Keitä, kunnes parsakaalit alkavat hieman pehmentyä.
- Kaada vesi pois, lisää parsakaalien päälle voita ja sekoita kevyesti.
Annoksen kokoaminen
- Kuorruta ankankoivet appelsiinikuorrutteella ja kuumenna uunissa nopeasti grillivastusten alla.
- Tarjoile ohjeen mukaan kuumennetun perunagratiinin, keitettyjen parsakaalien ja salaatin kanssa.