
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | parsakaalia parsakaali | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 dl dl | riisiä riisi | |
400 g g | kanaa
kana (Kanamestari maustamaton kanan fileesuikale) | |
2 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1,5 rkl rkl | limemehua limemehu | |
2 tl tl | inkivääriä
inkivääri (tuoretta, raastettuna) | |
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | suolaa suola | |
400 ml ml | kookosmaitoa kookosmaito | |
3 dl dl | vettä vesi |
Päälle
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri | |
1 kourallista kourallinen | cashewpähkinöitä cashewpähkinä |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVihreä broilerivuoka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja lohko sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
3. Sekoita parsakaali, sipulit, riisi ja raa’at broilerisuikaleet voidellussa uunivuoassa (tilavuus n. 1,5-2 l).
4. Hienonna korianteri. Purista limetin mehu. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita korianteri, limetin mehu, inkivääri, juustokumina, suola ja mustapippuri kulhossa kookosmaitoon. Lisää joukkoon myös vesi.
5. Kaada liemi vuokaan ja sekoittele tasaisesti aineksiin.
6. Kypsennä broilerivuokaa uunin keskitasossa 45 minuuttia, kunnes riisi ja broileri vaikuttavat kypsiltä.
7. Koristele broilerivuoka halutessasi korianterilla ja paahdetuilla cashewpähkinöillä.