Helppous yllättää
Vihreä broilerivuoka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g parsakaalia parsakaali
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 dl dl riisiä riisi
400 g g kanaa kana
(Kanamestari maustamaton kanan fileesuikale)
2 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1,5 rkl rkl limemehua limemehu
2 tl tl inkivääriä inkivääri
(tuoretta, raastettuna)
2 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 tl tl suolaa suola
400 ml ml kookosmaitoa kookosmaito
3 dl dl vettä vesi

Päälle

1 kourallista kourallinen korianteria korianteri
1 kourallista kourallinen cashewpähkinöitä cashewpähkinä

Vihreä broilerivuoka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(24)

Valmistus

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja lohko sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

3. Sekoita parsakaali, sipulit, riisi ja raa’at broilerisuikaleet voidellussa uunivuoassa (tilavuus n. 1,5-2 l).

4. Hienonna korianteri. Purista limetin mehu. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita korianteri, limetin mehu, inkivääri, juustokumina, suola ja mustapippuri kulhossa kookosmaitoon. Lisää joukkoon myös vesi.

5. Kaada liemi vuokaan ja sekoittele tasaisesti aineksiin.

6. Kypsennä broilerivuokaa uunin keskitasossa 45 minuuttia, kunnes riisi ja broileri vaikuttavat kypsiltä.

7. Koristele broilerivuoka halutessasi korianterilla ja paahdetuilla cashewpähkinöillä.

Tarjoukset

ParsakaaliParsakaali
Parsakaali
13.12 - 15.12
-28 %
1,39
0,99