Helppous yllättää
Kastanjoilla täytetty kanarulla ja kermakastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt kanan rintafileitä kanan rintafilee
(Kanamestari maustamattomia broilerin rintafileitä)
3 - 4 siivua siivu ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
(tai parmankinkkua)
1 oksaa oksa rosmariinia rosmariini
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1,5 dl dl kermaa kerma
(kuohukermaa)
0,5 dl dl vettä vesi
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 nokaretta nokare voita voi

Täyte

2 dl dl kastanjoita kastanja
2 rkl rkl voita voi
0,5 sipulia sipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 palaa pala purjoa purjo
(n. 10 cm)
2 tl tl rosmariinia rosmariini
(tuoretta, hienonnettuna)
0,5 dl dl kermaa kerma
(kuohukermaa)
1 dl dl vettä vesi
1 kourallista kourallinen lehtipersiljaa lehtipersilja
1 ripausta ripaus suolaa suola

Kastanjoilla täytetty kanarulla ja kermakastike

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(1)

Valmistus

1.Tee ensin kastanjatäyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja pesty purjopala pienenpieneksi. Silppua kastanjat karkeasti. Sulata voi pienessä pannussa ja kuullota siinä sipulit ja purjosilppu miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää kastanjat ja paistele hetken, lisää sitten rosmariini.

2.Lisää ½ dl kermaa ja 1 dl vettä, keitä hiljaa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut ja kastanjatäyte on paksua. Mausta suolalla ja kääntele sekaan hienonnettu lehtipersilja.

3.Täytä broilerin rintafileet: avaa broilerin rintafilee levyksi veitsellä aloittaen sen paksuimmasta kohdasta ja kuljettamalla veistä melkein toiseen reunaan asti. -Jätä noin sentin paksu reuna ja avaa filee leikkuulaudalle, painele litteäksi kämmenillä. Suolaa leikkauspinta ja lusikoi broilerilevyn toiseen päähän koko levyn pituudelta kastanjatäytettä (2-3 rkl), kääri tiiviiksi rullaksi ja rullan ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä rulla kahdella hammastikulla.

4.Kuori valkosipulin kynnet ja leikkaa ne kahtia pituussuunnassa. Sulata nokare voita pannussa ja aseta valkosipulinkynnet, rosmariini ja fileerullat pannuun. Ruskista rullat joka puolelta. Kaada lopuksi pannuun kerma ja vesi, peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 8 minuuttia.

5.Nosta rullat kastikkeesta ja anna vetäytyä leikkuulaudalla muutaman minuutin. Poista hammastikut varovasti ja leikkaa rullat 1 cm viipaleiksi. Tarkista kermakastikkeen maku, lisää tarvittaessa suolaa.

6.Tarjoa kastanjoilla täytetyt kanarullaviipaleet kastikkeen ja haluamasi lisukkeen kera.

Suositellut reseptit

Paella

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Paella
40 min
(26)
Mozzarellakana ja paahdetut tomaatit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Mozzarellakana ja paahdetut tomaatit
35 min
(21)
Yrttikanaa ja Hasselbackan juureksia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Yrttikanaa ja Hasselbackan juureksia
1:10 h
(5)
Ankankoipiconfit ja glaseerattuja juureksia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ankankoipiconfit ja glaseerattuja juureksia
1:55 h
(0)
Grillibroileri sanomalehtikäärössä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Grillibroileri sanomalehtikäärössä
1:40 h
(0)
Aprikoosi-yrttibroileri

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Aprikoosi-yrttibroileri
60 min
(0)
Marinoidut broilerivartaat ja maapähkinäkastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Marinoidut broilerivartaat ja maapähkinäkastike
3:55 h
(3)
Pekoni-broilerivartaat grillistä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Pekoni-broilerivartaat grillistä
45 min
(3)
Kanaa ja 40 valkosipulin kynttä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Kanaa ja 40 valkosipulin kynttä
2:10 h
(4)
Taikinoitu ankanrinta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Taikinoitu ankanrinta
60 min
(1)
Paahdettua ankankoipea, appelsiinikuorrutetta ja perunagratiinia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Paahdettua ankankoipea, appelsiinikuorrutetta ja perunagratiinia
6:00 h
(2)
Maapähkinävoikana

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Maapähkinävoikana
30 min
(2)
Sitruuna-parmesaanikana

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Sitruuna-parmesaanikana
40 min
(43)
Glögiglasyyrilla valeltua hanhenrintaa ja haudutettua punakaalia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Glögiglasyyrilla valeltua hanhenrintaa ja haudutettua punakaalia
1:30 h
(1)
Kana-klementiiniwokki

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Kana-klementiiniwokki
30 min
(4)