
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
1 pkt pkt | kanan rintafileitä
kanan rintafilee (Kanamestari maustamattomia broilerin rintafileitä) | ||
3 - 4 siivua siivu | ilmakuivattua kinkkua
ilmakuivattu kinkku (tai parmankinkkua) | ||
1 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1,5 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | ||
0,5 dl dl | vettä vesi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 nokaretta nokare | voita voi |
Täyte
2 dl dl | kastanjoita kastanja | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
0,5 | sipulia sipuli | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 palaa pala | purjoa
purjo (n. 10 cm) | ||
2 tl tl | rosmariinia
rosmariini (tuoretta, hienonnettuna) | ||
0,5 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
1 kourallista kourallinen | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKastanjoilla täytetty kanarulla ja kermakastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1.Tee ensin kastanjatäyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja pesty purjopala pienenpieneksi. Silppua kastanjat karkeasti. Sulata voi pienessä pannussa ja kuullota siinä sipulit ja purjosilppu miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää kastanjat ja paistele hetken, lisää sitten rosmariini.
2.Lisää ½ dl kermaa ja 1 dl vettä, keitä hiljaa n. 5 minuuttia, kunnes neste on haihtunut ja kastanjatäyte on paksua. Mausta suolalla ja kääntele sekaan hienonnettu lehtipersilja.
3.Täytä broilerin rintafileet: avaa broilerin rintafilee levyksi veitsellä aloittaen sen paksuimmasta kohdasta ja kuljettamalla veistä melkein toiseen reunaan asti. -Jätä noin sentin paksu reuna ja avaa filee leikkuulaudalle, painele litteäksi kämmenillä. Suolaa leikkauspinta ja lusikoi broilerilevyn toiseen päähän koko levyn pituudelta kastanjatäytettä (2-3 rkl), kääri tiiviiksi rullaksi ja rullan ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä rulla kahdella hammastikulla.
4.Kuori valkosipulin kynnet ja leikkaa ne kahtia pituussuunnassa. Sulata nokare voita pannussa ja aseta valkosipulinkynnet, rosmariini ja fileerullat pannuun. Ruskista rullat joka puolelta. Kaada lopuksi pannuun kerma ja vesi, peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 8 minuuttia.
5.Nosta rullat kastikkeesta ja anna vetäytyä leikkuulaudalla muutaman minuutin. Poista hammastikut varovasti ja leikkaa rullat 1 cm viipaleiksi. Tarkista kermakastikkeen maku, lisää tarvittaessa suolaa.
6.Tarjoa kastanjoilla täytetyt kanarullaviipaleet kastikkeen ja haluamasi lisukkeen kera.