Helppous yllättää
Mozzarellakana ja paahdetut tomaatit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt broileria broileri
(Kanamestarin kanan ohut fileeleikkeitä (480 g))
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 pkt pkt mozzarellaa mozzarella
(á 120 g)
1 kourallista kourallinen basilikaa basilika

Paahdetut tomaatit

400 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 prk prk aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 rkl rkl balsamietikkaa balsamietikka
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Mozzarellakana ja paahdetut tomaatit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(39)

Valmistus

  1. Nosta kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kaada kirsikkatomaatit uunivuokaan. Valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Siirrä molemmat uunivuokaan. Laita vuokaan myös oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri. Sekoita aineet nostellen.
  3. Laita kanat uunivuokaan tomaattien sekaan. Ripottele fileeleikkeille suolaa ja pippuria. Viipaloi mozzarella ja asettele viipaleet fileeleikkeiden päälle.
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kana on kypsää.
  5. Viimeistele ruoka basilikan lehdillä ja tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan kanssa.