
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | broileria
broileri (Kanamestarin kanan ohut fileeleikkeitä (480 g)) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 pkt pkt | mozzarellaa
mozzarella (á 120 g) | |
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika |
Paahdetut tomaatit
400 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 prk prk | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMozzarellakana ja paahdetut tomaatit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
- Kaada kirsikkatomaatit uunivuokaan. Valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Siirrä molemmat uunivuokaan. Laita vuokaan myös oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri. Sekoita aineet nostellen.
- Laita kanat uunivuokaan tomaattien sekaan. Ripottele fileeleikkeille suolaa ja pippuria. Viipaloi mozzarella ja asettele viipaleet fileeleikkeiden päälle.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kana on kypsää.
- Viimeistele ruoka basilikan lehdillä ja tarjoa esimerkiksi keitetyn pastan kanssa.