
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | broileria
broileri (broilerin rintafileetä) | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
4 viipaletta viipale | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | |
3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Kastike
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
400 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | |
0,5 - 1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisäksi
4 annosta annos | kasviksia
kasvikset (keitettyjä tai paistettuja vihanneksia oman maun mukaan) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIlmakuivattuun kinkkuun käärittyä broileria
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hiero broilerin rintafileiden pintaan öljyä ja mausta ne kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla.
- Ruskista broilerin rintafileet molemmin puolin kuumalla paistinpannulla ja nosta ne vadille.
- Kääri jokaisen fileen ympärille ilmakuivattu kinkkuviipale. Lisää päälle vielä sitruunamehu ja paista fileitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Valmista kastike. Hienonna valkosipulin kynnet ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä kattilassa.
- Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä hetki. Kaada kattilaan tomaattimurska ja mausta basilikan lehdillä, chilillä, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
- Hauduta n. 20 minuuttia ja soseuta kastike tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Tarjoa broilerifileet kastikkeen ja keitettyjen tai paistettujen vihannesten kanssa.