
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Tarjoiluun
1 dl dl | fetajuustoa fetajuusto | ||
1 ripausta ripaus | oreganoa oregano | ||
500 g g | pastaa
pasta (esim. tagliatellea) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKreikkalaiset broileripyörykät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuullota hienonnettu purjo ja valkosipulisilppu pannulla öljyssä.
- Ota puolet sipuliseoksesta sivuun taikinaa varten. Kaada pannulle lopun sipulisilpun päälle paseerattu tomaattisose, huuhtele purkki vedellä ja lisää se sekä liemikuutio vielä pannulle.
- Anna kiehua hiljalleen.
- Murenna leivät kulhoon ja kaada päälle vesi. Anna pehmetä hetki.
- Lisää leipäseokseen sivuun otettu sipulisilppu, kananmuna, mausteet ja kanan jauheliha.
- Sekoita ainekset käsin tasaiseksi massaksi.
- Pyöritä taikinasta noin 16 lihapyörykkää. Paina kuhunkin pyörykkään monttu, upota keskelle oliivi ja pyöritä pulla tasaiseksi.
- Lado pyörykät öljyttyyn uunivuokaan vierekkäin. Kaada päälle kuuma tomaattikastike ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Keitä lisäkkeeksi tagliatellea pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ripottele pullien päälle ennen tarjoilua raastettua tai murennettua fetaa ja oreganon oksia.