Helppous yllättää
Kana-klementiiniwokki

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g nuudeleita nuudelit
(Chow Mein -nuudeleita)
480 g g broileria broileri
(sisäfileetä)
1 paprikaa paprika
(punainen)
1 punasipulia punasipuli
1 porkkanaa porkkana
100 g g papuja papu
(kokonaisia vihreitä papuja)
2 - 3 klementiiniä klementiini
1 dl dl pähkinöitä pähkinä
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika
(esim. thaibasilikaa)

Kastike

4 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 rkl rkl kevätsipulia kevätsipuli
(tai sipulia)
1,5 dl dl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
0,5 dl dl soijakastiketta soijakastike
1 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi
6 rkl rkl teriyaki-kastiketta teriyaki-kastike
6 rkl rkl hunajaa hunaja
2 rkl rkl sokeria sokeri

Kana-klementiiniwokki

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(4)

Valmistus

  1. Aloita valmistamalla kastike. Kuori ja raasta inkivääri, kuori ja hienonna sipuli.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja siirrä odottamaan.
  3. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paloittele kana isoiksi paloiksi. Pese ja paloittele paprika paloiksi.
  5. Kuori punasipuli ja leikkaa renkaiksi. Kuori porkkana ja leikkaa isoiksi tikuiksi.
  6. Kuori satsumat ja viipaloi.
  7. Laita paistinpannulle tilkka öljyä ja lisää kananpalat ja anna niiden hieman ruskistua.
  8. Lisää joukkoon kastike, nuudelit, paprikat, punasipulit ja porkkanat.
  9. Anna ainesten hautua, niin että vihannekset ja kanat ovat kypsiä.
  10. Koristele annos korianterilla, basilikalla ja pähkinöillä.

Tarjoukset

KlementiiniKlementiini
Klementiini
02.12 - 05.12
-41 %
1,69
0,99
Kotimainen porkkanaKotimainen porkkana
Kotimainen porkkana
02.12 - 05.12
TUORETTA!
0,95