
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kastike
4 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | ||
1 rkl rkl | kevätsipulia
kevätsipuli (tai sipulia) | ||
1,5 dl dl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | ||
0,5 dl dl | soijakastiketta soijakastike | ||
1 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
6 rkl rkl | teriyaki-kastiketta teriyaki-kastike | ||
6 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
2 rkl rkl | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKana-klementiiniwokki
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita valmistamalla kastike. Kuori ja raasta inkivääri, kuori ja hienonna sipuli.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja siirrä odottamaan.
- Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paloittele kana isoiksi paloiksi. Pese ja paloittele paprika paloiksi.
- Kuori punasipuli ja leikkaa renkaiksi. Kuori porkkana ja leikkaa isoiksi tikuiksi.
- Kuori satsumat ja viipaloi.
- Laita paistinpannulle tilkka öljyä ja lisää kananpalat ja anna niiden hieman ruskistua.
- Lisää joukkoon kastike, nuudelit, paprikat, punasipulit ja porkkanat.
- Anna ainesten hautua, niin että vihannekset ja kanat ovat kypsiä.
- Koristele annos korianterilla, basilikalla ja pähkinöillä.