Helppous yllättää
Broilerin koivet, tsatsikia ja vihannesriisiä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Vihannesriisi

4 - 6 kpl kpl broilerin koipia broilerin koipi
(Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä)
2 dl dl riisiä riisi
3 dl dl vettä vesi
0,5 munakoisoa munakoiso
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(pienikokoinen)
1 paprikaa paprika
(punainen)
2 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 tl tl basilikaa basilika
(kuivattua)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Tarjoiluun

1 prk prk tsatsikia tsatsiki
(Milbona/Eridanous tsatsikia)

Broilerin koivet, tsatsikia ja vihannesriisiä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(5)

Valmistus

  1. Laita koipireidet uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa kypsiksi, 40-45 minuuttia.
  2. Voit myös grillata koipireidet. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
  3. Valuta riisi lävikössä. Kuutioi vihannekset ja kuumenna oliiviöljy isossa paistinpannussa tai wokissa.
  4. Kuullota vihanneskuutiot pehmeiksi ja mausta basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Sekoita vihannesten joukkoon valutettu riisi ja kuumenna.
  6. Tarjoa broilerin koipien kanssa vihannesriisiä ja tsatsikia.