
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Vihannesriisi
4 -6 kpl kpl | broilerin koipia broilerin koipi | ||
Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä | |||
2 dl dl | riisiä riisi | ||
3 dl dl | vettä vesi | ||
0,5 | munakoisoa munakoiso | ||
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
pienikokoinen | |||
1 | paprikaa paprika | ||
punainen | |||
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1 tl tl | basilikaa basilika | ||
kuivattua | |||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Tarjoiluun
1 prk prk | tsatsikia tsatsiki | ||
Milbona/Eridanous tsatsikia |
Broilerin koivet, tsatsikia ja vihannesriisiä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00
h
(1)
Valmistus
- Laita koipireidet uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa kypsiksi, 40-45 minuuttia.
- Voit myös grillata koipireidet. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Valuta riisi lävikössä. Kuutioi vihannekset ja kuumenna oliiviöljy isossa paistinpannussa tai wokissa.
- Kuullota vihanneskuutiot pehmeiksi ja mausta basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita vihannesten joukkoon valutettu riisi ja kuumenna.
- Tarjoa broilerin koipien kanssa vihannesriisiä ja tsatsikia.