
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Vihannesriisi
4 - 6 kpl kpl | broilerin koipia
broilerin koipi (Kanamestarin marinoituja broilerin koipireisiä) | |
2 dl dl | riisiä riisi | |
3 dl dl | vettä vesi | |
0,5 | munakoisoa munakoiso | |
1 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (pienikokoinen) | |
1 | paprikaa
paprika (punainen) | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 tl tl | basilikaa
basilika (kuivattua) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tarjoiluun
1 prk prk | tsatsikia
tsatsiki (Milbona/Eridanous tsatsikia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroilerin koivet, tsatsikia ja vihannesriisiä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita koipireidet uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa kypsiksi, 40-45 minuuttia.
- Voit myös grillata koipireidet. Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Valuta riisi lävikössä. Kuutioi vihannekset ja kuumenna oliiviöljy isossa paistinpannussa tai wokissa.
- Kuullota vihanneskuutiot pehmeiksi ja mausta basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita vihannesten joukkoon valutettu riisi ja kuumenna.
- Tarjoa broilerin koipien kanssa vihannesriisiä ja tsatsikia.