
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
2 pkt pkt | hampurilaispihvejä
hampurilaispihvi (Grillimaisteri broilerin hampurilaispihvejä) | |
4 kpl kpl | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | |
1 prk prk | maissia
maissi (Freshona makeita maissinjyviä) | |
1 dl dl | grillauskastiketta
grillauskastike (Grillimaisteri World Mexican Style Pineapple Sauce -kastiketta) | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
0,5 | sipulia sipuli | |
1 | chiliä
chili (vihreä) | |
1 | avokadoja avokado | |
1 pss pss | kuivamarinadia
kuivamarinadi (Grillimaisteri USA Ginger & Coconut Rub -kuivamarinadia) | |
0,5 dl dl | kvinoaa kvinoa | |
1 lorausta loraus | majoneesia majoneesi | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHawaii Fried Chicken Burger
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valuta maissi siivilässä ja laita kulhoon. Sekoita siihen ananassalsa ja varsineen hienonnettu korianteri.
2. Leikkaa sipuli ja chili renkaiksi. Poista avokadosta kivi, ota hedelmäliha lusikalla ja viipaloi ohuesti.
3. Kaada Ginger & Coconut -rub-pussin sisältö ruokalautaselle. Mittaa päälle quinoa ja sekoita, levitä käsin tasaiseksi, ohueksi kerrokseksi.
4. Ota yksi kanapihvi kerrallaan ja paina mausteseokseen, käännä ja taputtele niin että pihvi on mausteilla kuorrutettu. Toista kunnes kaikki pihvit on maustettu.
5. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista pihvit kaksi kerrallaan molemmin puolin kypsiksi, noin 3 minuuttia/puoli.
6. Lämmitä burgersämpylät. Voitele sämpylöiden pohja majoneesilla, laita päälle salaattia ja sitten kanapihvi. Lusikoi pihville reilusti maissisalsaa ja asettele sille avokadoa, sipulirenkaita ja muutama chiliviipale. Paina päälle kansi.