Valmistus
1. Valuta maissi siivilässä ja laita kulhoon. Sekoita siihen ananassalsa ja varsineen hienonnettu korianteri.
2. Leikkaa sipuli ja chili renkaiksi. Poista avokadosta kivi, ota hedelmäliha lusikalla ja viipaloi ohuesti.
3. Kaada Ginger & Coconut -rub-pussin sisältö ruokalautaselle. Mittaa päälle quinoa ja sekoita, levitä käsin tasaiseksi, ohueksi kerrokseksi.
4. Ota yksi kanapihvi kerrallaan ja paina mausteseokseen, käännä ja taputtele niin että pihvi on mausteilla kuorrutettu. Toista kunnes kaikki pihvit on maustettu.
5. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista pihvit kaksi kerrallaan molemmin puolin kypsiksi, noin 3 minuuttia/puoli.
6. Lämmitä burgersämpylät. Voitele sämpylöiden pohja majoneesilla, laita päälle salaattia ja sitten kanapihvi. Lusikoi pihville reilusti maissisalsaa ja asettele sille avokadoa, sipulirenkaita ja muutama chiliviipale. Paina päälle kansi.