
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | hampurilaispihvejä hampurilaispihvi | ||
Grillimaisteri broilerin hampurilaispihvejä | |||
4 kpl kpl | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | ||
1 prk prk | maissia maissi | ||
Freshona makeita maissinjyviä | |||
1 dl dl | grillauskastiketta grillauskastike | ||
Grillimaisteri World Mexican Style Pineapple Sauce -kastiketta | |||
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
0,5 | sipulia sipuli | ||
1 | chiliä chili | ||
vihreä | |||
1 | avokadoja avokado | ||
1 pss pss | kuivamarinadia kuivamarinadi | ||
Grillimaisteri USA Ginger & Coconut Rub -kuivamarinadia | |||
0,5 dl dl | kvinoaa kvinoa | ||
1 lorausta loraus | majoneesia majoneesi | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy |
Hawaii Fried Chicken Burger
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valuta maissi siivilässä ja laita kulhoon. Sekoita siihen ananassalsa ja varsineen hienonnettu korianteri.
2. Leikkaa sipuli ja chili renkaiksi. Poista avokadosta kivi, ota hedelmäliha lusikalla ja viipaloi ohuesti.
3. Kaada Ginger & Coconut -rub-pussin sisältö ruokalautaselle. Mittaa päälle quinoa ja sekoita, levitä käsin tasaiseksi, ohueksi kerrokseksi.
4. Ota yksi kanapihvi kerrallaan ja paina mausteseokseen, käännä ja taputtele niin että pihvi on mausteilla kuorrutettu. Toista kunnes kaikki pihvit on maustettu.
5. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista pihvit kaksi kerrallaan molemmin puolin kypsiksi, noin 3 minuuttia/puoli.
6. Lämmitä burgersämpylät. Voitele sämpylöiden pohja majoneesilla, laita päälle salaattia ja sitten kanapihvi. Lusikoi pihville reilusti maissisalsaa ja asettele sille avokadoa, sipulirenkaita ja muutama chiliviipale. Paina päälle kansi.