
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | kalkkunaa
kalkkuna (esim. Deluxe savustettu kalkkunafilee) | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 - 3 rkl rkl | hyytelöä
hyytelö (Deluxe karpalohyytelö) | |
25 g g | voita voi | |
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
2 tl tl | sokeria sokeri | |
5 dl dl | punaviiniä punaviini |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkkunafilee ja tummaa karpalokastiketta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä. Lisää timjami, etikka ja sokeri, anna nesteen haihtua.
- Lisää kattilaan viini ja liemi. Keitä kunnes jäljellä on n. 2,5 dl.
- Maista ja mausta suolalla, mustapippurilla ja karpalohyytelöllä.
- Vispilöi joukkoon voi juuri ennen tarjoilua. Kuori perunat ja pyörittele perunoihin kulhossa öljy sekä mausteet.
- Kaada perunat uunivuokaan ja paahda 200 asteisessa uunissa 20 - 30 minuuttia riippuen perunoiden koosta.
- Leikkaa kalkkunafilee viipaleiksi ja paista viipaleet molemmin puolin voissa paistinpannulla.
- Tarjoile karpalokastikkeen, uunissa paahdettujen perunoiden ja parsakaalin kera.