
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | |
400 g g | broileria broileri | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
8 viipaletta viipale | pekonia pekoni | |
2 | tomaattia tomaatti | |
1 | sipulia sipuli | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti |
Kastike
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
2 tl tl | sinappia sinappi | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listClubburgerit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mausta broilerin rintafileet suolalla ja mustapippurilla.
- Kypsennä fileet paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Tarkista lihan kypsyys pistämällä rintafileen keskelle cocktailtikulla tai terävällä veitsenkärjellä. Filee on kypsää, kun lihasneste on kirkasta.
- Paista pekoniviipaleet rapeiksi paistinpannulla.
- Viipaloi rintafileet, tomaatit ja sipuli sekä revi salaatti.
- Sekoita kastikkeen ainekset.
- Halkaise sämpylät ja kokoa aineksista burgerit.