
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | kyssäkaalia kyssäkaali | |
1 | sipulia
sipuli (pieni) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
700 g g | kanan jauhelihaa kanan jauheliha | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
300 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (valkosipuli-yrtti) | |
1 - 2 dl dl | vettä vesi | |
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) | |
1 ruukkua ruukku | ruohosipulia ruohosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKyssäkaali-jauhelihapannu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja raasta kyssäkaalit karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
2. Ruskista kananpojanjauheliha pannulla. Lisää pannulle raastettu kyssäkaali, sipulit ja valkosipulinkynnet. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista käännellen 5-7 minuuttia.
3. Lisää tuorejuustot ja vettä niin, että saat sopivan koostumuksen. Anna kiehahtaa ja mausta sitruunan mehulla. Viimeistele pinta reilusti hienonnetulla ruohosipulilla ja tarjoa.