Helppous yllättää
Kyssäkaali-jauhelihapannu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g kyssäkaalia kyssäkaali
1 sipulia sipuli
(pieni)
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
700 g g kanan jauhelihaa kanan jauheliha
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
300 g g tuorejuustoa tuorejuusto
(valkosipuli-yrtti)
1 - 2 dl dl vettä vesi
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu puristettuna)
1 ruukkua ruukku ruohosipulia ruohosipuli

Kyssäkaali-jauhelihapannu

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(5)

Valmistus

1. Kuori ja raasta kyssäkaalit karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

2. Ruskista kananpojanjauheliha pannulla. Lisää pannulle raastettu kyssäkaali, sipulit ja valkosipulinkynnet. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista käännellen 5-7 minuuttia.

3. Lisää tuorejuustot ja vettä niin, että saat sopivan koostumuksen. Anna kiehahtaa ja mausta sitruunan mehulla. Viimeistele pinta reilusti hienonnetulla ruohosipulilla ja tarjoa.

Tarjoukset

Kanamestari Kananpojan jauheliha 2 kplKanamestari Kananpojan jauheliha 2 kpl
Kanamestari Kananpojan jauheliha 2 kpl
31.01 - 02.02
YHTEISHINTAAN!
2 kpl4,98
4,00