
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | uuniperunaa
uuniperuna (esim. rosamunda-perunaa) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai muuta öljyä) | |
450 g g | kanafileetä
kanafilee (maustamattomia fileesuikaleita) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
3 rkl rkl | voita voi | |
2 - 3 rkl rkl | chilikastiketta
chilikastike (esim. srirachaa) | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 | selleriä
selleri (lehtisellerin varsi) | |
3 rkl rkl | ruohosipulia
ruohosipuli (tai kevätsipulia, hienonnettuna) |
Sinihomejuustokastike
70 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUuniperunat buffalo-kanatäytteellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Pese uuniperunat hyvin ja pistele niihin haarukalla reikiä. Hiero pintaan öljyä ja paista perunoita leivinpaperin päällä uunissa noin tunnin ajan, tai kunnes ne ovat kypsiä.
- Perunoiden kypsyessä valmista täytteet. Tee ensin sinihomejuustokastike. Murustele sinihomejuusto ja sekoita ranskankerman joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita jääkaappiin tekeytymään.
- Paistakanasuikaleet noin ruokalusikallisessa öljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää voi ja anna sen sulaa. Sekoita joukkoon maun mukaan chilikastiketta.
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi tikuiksi. Leikkaa lehtiselleri ohuiksi siivuiksi. Hienonna ruohosipuli.
- Kun perunat ovat kypsiä, tee niihin viilto pituussuunnassa ja purista päistä, jotta perunat voi täyttää. Täytä ne sinihomejuustokastikkeella, broilerilla, porkkanalla ja lehtisellerillä. Viimeistele ruohosipulilla.
- Tarjoile loput täytteet erikseen.