
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
650 g g | kanan koipipalaa
kanan koipipala (Kanamestari kanan koipipala, juusto-chilipaneroitu dipillä) |
Coleslaw
200 g g | kaalia
kaali (puna- ja valkokaalia) | |
1 | porkkanaa
porkkana (iso) | |
2 | kevätsipulia
kevätsipuli (varret) | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 rkl rkl | sinappia sinappi | |
1,5 tl tl | hunajaa hunaja | |
0,25 tl tl | suolaa suola |
Lisäksi
500 g g | bataattiranskalaisia
bataattiranskalaiset (pakaste) | |
1 prk prk | guacamolea
guacamole (Chef Select guacamolea) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanakori, bataattiranskalaiset ja värikäs coleslaw
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Suikaloi kaali mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Kauli kaalia talouspyyhkeen sisällä niin, että sen rakenne pehmenee. Kuori porkkana ja tee siitä kuorimaveitsellä ohuita lastuja. Pilko kevätsipulinvarret ohuiksi renkaiksi. Pane kasvikset kulhoon.
3. Yhdistä majoneesi, sitruunan mehu, sinappi, hunaja ja suola. Sekoita kastike kasvisten joukkoon. Nosta peitettynä jääkaappiin maustumaan.
4. Pane kanapalat ja bataattiranskalaiset leivinpaperille uunipellille ja paista uunissa noin 30 minuuttia kypsiksi.
5. Asettele kanat ja bataattiranskalaiset tarjolle guacamolen, coleslaw’n ja kanapakkauksen majoneesin kanssa. Tarjoa heti.
Vinkki! Salaatin sekaan sopivat myös punasipuli, tuore avokado ja salsakastike.