Helppous yllättää
Kanakori, bataattiranskalaiset ja värikäs coleslaw

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

650 g g kanan koipipalaa kanan koipipala
(Kanamestari kanan koipipala, juusto-chilipaneroitu dipillä)

Coleslaw

200 g g kaalia kaali
(puna- ja valkokaalia)
1 porkkanaa porkkana
(iso)
2 kevätsipulia kevätsipuli
(varret)
1 dl dl majoneesia majoneesi
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 rkl rkl sinappia sinappi
1,5 tl tl hunajaa hunaja
0,25 tl tl suolaa suola

Lisäksi

500 g g bataattiranskalaisia bataattiranskalaiset
(pakaste)
1 prk prk guacamolea guacamole
(Chef Select guacamolea)

Kanakori, bataattiranskalaiset ja värikäs coleslaw

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(12)

Valmistus

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Suikaloi kaali mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Kauli kaalia talouspyyhkeen sisällä niin, että sen rakenne pehmenee. Kuori porkkana ja tee siitä kuorimaveitsellä ohuita lastuja. Pilko kevätsipulinvarret ohuiksi renkaiksi. Pane kasvikset kulhoon.

3. Yhdistä majoneesi, sitruunan mehu, sinappi, hunaja ja suola. Sekoita kastike kasvisten joukkoon. Nosta peitettynä jääkaappiin maustumaan.

4. Pane kanapalat ja bataattiranskalaiset leivinpaperille uunipellille ja paista uunissa noin 30 minuuttia kypsiksi.

5. Asettele kanat ja bataattiranskalaiset tarjolle guacamolen, coleslaw’n ja kanapakkauksen majoneesin kanssa. Tarjoa heti.

Vinkki! Salaatin sekaan sopivat myös punasipuli, tuore avokado ja salsakastike.