Helppous yllättää
Koftapyörykät ja paahdettua kaalia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Koftataikina

300 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa, 10 % rasvaa)
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 kananmunaa kananmuna
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 tl tl curryjauhetta curryjauhe
1 tl tl kardemummaa kardemumma
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 tl tl suolaa suola

Kaalilisuke

1 kukkakaalia kukkakaali
1 parsakaalia parsakaali
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 tl tl suolaa suola

Kastike

1 prk prk hummusta hummusta
1 dl dl kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
2 rkl rkl minttua minttu
(hienonnettuna)

Koftapyörykät ja paahdettua kaalia

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(1)

Valmistus

Taikina

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Hienonna sipulit.
  3. Yhdistä kulhossa kaikki koftataikinan aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaali

  1. Leikkaa kaalit suupalan kokoisiksi nupuiksi leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  2. Mausta kaalit suolalla ja öljyllä.
  3. Pyöritä kostutetuin käsin koftataikinasta soikean muotoisia pyöryköitä ja asettele ne samalle pellille kaalien kanssa.
  4. Paista uunissa noin 20 minuuttia.
  5. Ruoan kypsyessä sekoita kastikkeen aineet kulhossa tasaiseksi.