
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Koftataikina
300 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa, 10 % rasvaa) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
1 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Kaalilisuke
1 | kukkakaalia kukkakaali | |
1 | parsakaalia parsakaali | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 tl tl | suolaa suola |
Kastike
1 prk prk | hummusta hummus | |
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
2 rkl rkl | minttua
minttu (hienonnettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKoftapyörykät ja paahdettua kaalia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Taikina
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Hienonna sipulit.
- Yhdistä kulhossa kaikki koftataikinan aineet ja sekoita tasaiseksi.
Kaali
- Leikkaa kaalit suupalan kokoisiksi nupuiksi leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Mausta kaalit suolalla ja öljyllä.
- Pyöritä kostutetuin käsin koftataikinasta soikean muotoisia pyöryköitä ja asettele ne samalle pellille kaalien kanssa.
- Paista uunissa noin 20 minuuttia.
- Ruoan kypsyessä sekoita kastikkeen aineet kulhossa tasaiseksi.