
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Koftataikina
300 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa, 10 % rasvaa) | ||
1 | sipulia sipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
1 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | ||
1 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKoftapyörykät ja paahdettua kaalia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Taikina
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Hienonna sipulit.
- Yhdistä kulhossa kaikki koftataikinan aineet ja sekoita tasaiseksi.
Kaali
- Leikkaa kaalit suupalan kokoisiksi nupuiksi leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Mausta kaalit suolalla ja öljyllä.
- Pyöritä kostutetuin käsin koftataikinasta soikean muotoisia pyöryköitä ja asettele ne samalle pellille kaalien kanssa.
- Paista uunissa noin 20 minuuttia.
- Ruoan kypsyessä sekoita kastikkeen aineet kulhossa tasaiseksi.