
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 viipaletta viipale | paahtoleipää
paahtoleipä (täysjyväpaahtoleipää) |
Täytteet
200 g g | fetajuustoa
fetajuusto ( ) | |
2 prk prk | hummusta
hummus (Chef Select hummusta (á 200 g)) | |
1 prk prk | tsatsikia
tsatsiki (Milbona tzatzikia (250 g) ) |
Koristelu
1 prk prk | tuorejuustoa
tuorejuusto (Milbona valkosipulituorejuustoa (150 g) ) | |
400 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 rkl rkl | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä) | |
1 | sitruunaa sitruuna | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHelppo kasvisvoileipäkakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Murenna feta kulhoon ja sekoita joukkoon hummus.
- Leikkaa tarvittaessa leipäviipaleiden reunoja suoremmiksi. Asettele kolme paahtoleipäviipaletta tiiviisti rinnakkain tarjoiluvadille. Levitä puolet hummustäytteestä leiville. Kokoa seuraava leipäkerros siten, että laitat keskelle kakkua kaksi viipaletta edellisen kerroksen saumakohtien päälle ja kumpaankin päätyyn puolikkaan viipaleen. Levitä päälle tsatsiki. Lado päälle kolme leipäviipaletta ja levitä niille loppu hummustäyte. Tee vielä yksi leipäkerros.
- Nosta kakku kelmulla tai kakkukuvulla peitettynä jääkaappiin tekeytymään seuraavaan päivään.
- Levitä tuorejuusto kakun päällipinnalle.
- Koristele kakku tomaattitertulla, kikherneillä, sitruunasta veistetyillä kuorisuikaleilla ja basilikanlehdillä. Tomaatit voi halutessaan irrottaa tertusta ja asetella yksitellen kakulle. Näin sitä on helpompi leikata. Terttumuotoinen tomaattikeko taas tekee kakusta näyttävän.
Vinkki: Rakenna voileipäkakku kuin tiiliseinä, eli eri kerrosten saumakohdat eivät ole päällekkäin. Näin kakku ei katkea leikatessa.