Valmistus
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Suojaa uunipelti leivinpaperilla.
- Kuori bataatti, leikkaa ohuiksi renkaiksi ja levitä uunipellille.
- Valuta bataattirenkaiden päälle 2-3 ruokalusikallista oliiviöljyä ohuena norona ja mausta merisuolalla, paprikamausteella, juustokuminalla ja murskatulla valkosipulilla.
- Paista bataattirenkaita noin 35-40 minuuttia. Kun bataatit tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmenneiltä, lisää niiden päälle juustoraastetta ja paista uunissa vielä 5 minuuttia, niin että juusto sulaa.
- Valmista seuraavaksi salsa sekoittamalla kulhossa silputut ainekset hyvin. Lisää bataattinachojen päälle salsaa, kuutioitua avokado, jalopenorenkaita sekä tuoretta korianteria ja nauti.