Helppous yllättää
Bataattinachot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 bataattia bataatti
3 - 5 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(murskattuna)
150 g g juustoraastetta juustoraaste
(mozzarella)

Pico de gallo -tomaattisalsa

0,5 sipulia sipuli
1 jalapenoa jalapeno
(kokonainen tai valmiita renkaita, paloiteltuna)
250 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
(silputtuna)
1 - 2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(silputtuna)
1 nippua nippu korianteria korianteri
(silputtuna)
1 - 2 limeä lime
(mehu puristettuna)
1 - 2 tl tl sokeria sokeri
1 tl tl suolaa suola
3 - 4 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy

Lisäksi

2 kpl kpl avokadoja avokado
(kuutioituna)
1 jalapenoa jalapeno
(renkaiksi leikattuna)

Bataattinachot

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(8)

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Suojaa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Kuori bataatti, leikkaa ohuiksi renkaiksi ja levitä uunipellille.
  3. Valuta bataattirenkaiden päälle 2-3 ruokalusikallista oliiviöljyä ohuena norona ja mausta merisuolalla, paprikamausteella, juustokuminalla ja murskatulla valkosipulilla.
  4. Paista bataattirenkaita noin 35-40 minuuttia. Kun bataatit tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmenneiltä, lisää niiden päälle juustoraastetta ja paista uunissa vielä 5 minuuttia, niin että juusto sulaa.
  5. Valmista seuraavaksi salsa sekoittamalla kulhossa silputut ainekset hyvin. Lisää bataattinachojen päälle salsaa, kuutioitua avokado, jalopenorenkaita sekä tuoretta korianteria ja nauti.

Tarjoukset

Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00
Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99