
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | bataattia bataatti | ||
3 -5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
murskattuna | |||
150 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
mozzarella |
Pico de gallo -tomaattisalsa
0,5 | sipulia sipuli | ||
1 | jalapenoa jalapeno | ||
kokonainen tai valmiita renkaita, paloiteltuna | |||
250 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
silputtuna | |||
1 -2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
silputtuna | |||
1 nippua nippu | korianteria korianteri | ||
silputtuna | |||
1 -2 | limeä lime | ||
mehu puristettuna | |||
1 -2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | suolaa suolaa | ||
3 -4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Lisäksi
2 kpl kpl | avokadoja avokado | ||
kuutioituna | |||
1 | jalapenoa jalapeno | ||
renkaiksi leikattuna |
Bataattinachot
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50
min
(8)
Valmistus
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Suojaa uunipelti leivinpaperilla.
- Kuori bataatti, leikkaa ohuiksi renkaiksi ja levitä uunipellille.
- Valuta bataattirenkaiden päälle 2-3 ruokalusikallista oliiviöljyä ohuena norona ja mausta merisuolalla, paprikamausteella, juustokuminalla ja murskatulla valkosipulilla.
- Paista bataattirenkaita noin 35-40 minuuttia. Kun bataatit tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmenneiltä, lisää niiden päälle juustoraastetta ja paista uunissa vielä 5 minuuttia, niin että juusto sulaa.
- Valmista seuraavaksi salsa sekoittamalla kulhossa silputut ainekset hyvin. Lisää bataattinachojen päälle salsaa, kuutioitua avokado, jalopenorenkaita sekä tuoretta korianteria ja nauti.