
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | bataattia bataatti | |
3 - 5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (murskattuna) | |
150 g g | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarella) |
Pico de gallo -tomaattisalsa
0,5 | sipulia sipuli | |
1 | jalapenoa
jalapeno (kokonainen tai valmiita renkaita, paloiteltuna) | |
250 g g | kirsikkatomaatteja
kirsikkatomaatti (silputtuna) | |
1 - 2 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (silputtuna) | |
1 nippua nippu | korianteria
korianteri (silputtuna) | |
1 - 2 | limeä
lime (mehu puristettuna) | |
1 - 2 tl tl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | suolaa suola | |
3 - 4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Lisäksi
2 kpl kpl | avokadoja
avokado (kuutioituna) | |
1 | jalapenoa
jalapeno (renkaiksi leikattuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBataattinachot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Suojaa uunipelti leivinpaperilla.
- Kuori bataatti, leikkaa ohuiksi renkaiksi ja levitä uunipellille.
- Valuta bataattirenkaiden päälle 2-3 ruokalusikallista oliiviöljyä ohuena norona ja mausta merisuolalla, paprikamausteella, juustokuminalla ja murskatulla valkosipulilla.
- Paista bataattirenkaita noin 35-40 minuuttia. Kun bataatit tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmenneiltä, lisää niiden päälle juustoraastetta ja paista uunissa vielä 5 minuuttia, niin että juusto sulaa.
- Valmista seuraavaksi salsa sekoittamalla kulhossa silputut ainekset hyvin. Lisää bataattinachojen päälle salsaa, kuutioitua avokado, jalopenorenkaita sekä tuoretta korianteria ja nauti.